Les associacions de botiguers de Martorell comencen les rebaixes d’estiu amb optimisme

388

Aquest dimecres han començat oficialment les rebaixes d’estiu que s’allargaran fins el 31 d’agost. Els comerços martorellencs han aixecat la persiana amb descomptes de fins el 50% que aniran pujant progressivament i amb la perspectiva de poder fer una quarta part de les vendes de tot l’any.

Els botiguers de Martorell confien a desfer-se de l’estoc acumulat i cridar l’atenció dels clients amb descomptes als seus productes.

El president de l’Associació de Comerciants Nou Martorell, Marc Casasayas, recomana comprovar els productes que s’adquireixen i saber, en tot moment, quines són les condicions de compra. “Els botiguers esperem amb il·lusió l’arribada de les rebaixes i el bon temps afavorirà les vendes”, admet Casasayas.

El gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual, destaca la qualitat dels productes del petit comerç i els atractius descomptes que aniran pujant fins a rebentar preus. “El martorellenc sap el que vol i el que compra, les vendes aquí costen més perquè el perfil de consumidor evita despeses innecessàries”, afirma.

IV Nit de rebaixes
L’Associació Nou Martorell farà, l’11 de juliol, de 19.00 a 02.00h, la IV Nit de rebaixes amb música en directe, comerç de proximitat i tast de vins, caves, postres i tapes gastronòmiques a la rambla de Les Bòbiles.

‘Fashion Night Martorell’
Per incentivar les compres durant el període de rebaixes, el proper 24 de juliol se celebrarà, a la plaça Francesc Santacana i la Plaça de l’Església, la Fashion Night Martorell. De 19.00 a 02.00h, es podrà gaudir de les ofertes que presentin les botigues de Martorell, a més de la presència de models, dissenyadors i comerciants locals.

Consells per anar de rebaixes
Els comerços estan obligats informar del preu normal o habitual del bé o servei i del preu rebaixat, que els béns o serveis rebaixats han de tenir les mateixes garanties que abans de les rebaixes i que no es poden vendre com a rebaixats els productes deteriorats, defectuosos, desaparellats, ni productes que presentin qualsevol mancança amb relació al mateix producte original posat a la venda, o productes que es considerin manifestament obsolets.