Les botigues de l’associació Fem Vila s’omplen d’activitats en la Setmana del Comerç

768
Setmana del comerç
Setmana del comerç

Entre el 19 i el 25 de març té lloc la 2a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement. L’associació de botiguers Fem Vila se suma a la iniciativa programant tallers i xerrades.

El president de l’associació Fem Vila, Òscar Monje, ha explicat que “hem decidit fer activitats connectades amb les nostres botigues per tal de promocionar i donar a conèixer el nostre comerç”. Els tallers s’han iniciat aquest matí, a les 10.00h, amb una sessió de crochet a la Mercevila. A les 17.00h, ha començat un taller d’scrap book al mateix establiment.

Òscar Monje, president associació Fem Vila

Dimecres 21 de març, a les 11.00h, i, divendres 23 de març, a les 18.00h, a la sala d’acte d’El Círcol, organitzen un taller de coaching nutricional. El mateix dia, a les 10.00h, la Mercevila acollirà un taller de cistelles de Kraft. El taller de massatge japonès Kobido es durà a terme el 22 de març, a les 10.00h, a la botiga Ma Hi. A la mateixa hora, es podrà aprendre la tècnica per a elaborar catifes de crochet a la Mercevila.

El 23 de març, a les 18.00h, a la Teteria Mura ensenyaran la tècnica japonesa de tenyir roba, anomenada shibori. També es farà un taller infantil per pintar i retallar, a les 18.00h, davant d’El Petit de La Vila.

Dissabte 24 de març, al matí i a la tarda, es podrà jugar a jocs de taula com Carcassonne, Catan, Samurái, Patchwork, Isle of Skye, King of Tokyo, Pitch car, Celestia, Drako, Saqueadores del mar del norte.

Per tal d’incentivar que els veïns dels barris nous es desplacin a comprar a La Vila, l’associació de botiguers ha fet una bustiada aleatòria amb butlletes ‘rasca i guanya’ amb vals de descompte, un xec de 5 euros i una bossa de regal.

Òscar Monje, president associació Fem Vila
Setmana del comerç
Setmana del comerç