Les cooperatives de les escoles José Echegaray i Lola Anglada aprenen a realitzar un estudi de mercat

920
CUEME
CUEME

Les cooperatives de 5è de primària de l’Escola José Echegaray, QMKids i Rediam, i de l’Escola Lola Anglada, Petits Artistes i Lolahands 25, han participat d’un taller per aprendre a realitzar un estudi de mercat, amb l’objectiu de seleccionar els productes que finalment produiran i vendran al mercat. La sessió ha anat a càrrec de les tècniques del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Els alumnes de les cooperatives Petits Artistes i Lolahands 25 de l’Escola Lola Anglada van comptar en el taller també amb la presència del seu padrí Marius Benasco de l’empresa Hasphan Import, que va donar suport als cooperativistes i es va posar al día del progrés de les dues cooperatives.

Durant els tallers, els alumnes han rebut nocions bàsiques sobre què és un estudi de mercat, quins objectius té i quines són les premisses a tenir en compte a l’hora de fer-lo per conèixer quina és la visió dels seus productes en els clients finals.

Els cooperativistes gràcies a aquest taller començaran a realitzar el seu estudi de mercat amb els prototips que han creat, i un cop realitzat l’estudi decidiran quins seran els productes més viables per produir finalment per a la seva posterior venda al mercat.

El proper pas de les cooperatives serà al mes de març, quan els alumnes visitaran les dependències de l’Ajuntament de Martorell per sol·licitar el permís d’ocupació de la via pública i presentar el seu projecte a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.