Les Corts UBAE i el FC Barcelona regnen en la 10a Festa del Futbol Català a Martorell

427
12a Festa Futbol Català
12a Festa Futbol Català

La 10a Festa del Futbol Català ha posat punt final aquest cap de setmana en la seva segona entrega. Després del futbol, el futbol sala ha pres el protagonisme i ho ha fet amb un cap de setmana on els clínics per a àrbitres i entrenadors, el desafiament de porters i la cloenda de les seleccions han completat les finals de la Copa Catalunya.

En total, 10 finals han reunit els finalistes de la Copa Catalunya. El FC Barcelona i Les Corts UBAE han estès la seva hegemonia a Martorell. En la primera jornada, Les Corts UBAE i el FC Barcelona es van repartir les primeres places. En infantil i cadet, els blaugrana van imposar-se amb comoditat (1-7 i 0-8, respectivament). En canvi, Les Corts UBAE va embutxacar-se les medalles d’or en aleví i en juvenil, les finals que van obrir i tancar la primera jornada.

Un femení més repartit

Les finals femenines han tingut lloc avui, des de primera hora del matí. Les Corts han manat en aleví i en cadet, imposant-se per 3 a 0 i 2 a 4 al CFS Arenys de Munt i al CFS Sant Vicentí, respectivament. En les finals del migdia, s’ha hagut de recórrer a les tandes de penals per conèixer els guanyadors de la Copa Catalunya juvenil i infantil.

En el cas de les més grans, la Penya Esplugues ha convertit vuit penals, un més que Les Corts UBAE i ha celebrat l’or al Pavelló Esportiu Can Cases. En la final infantil, que ha comptat amb doble presència martorellenca a la Penya Esplugues (Maria Garcés i Nerea Nuño vesteixen la samarreta blanc-i-vermella), no han pogut emular les seves germanes grans i han caigut també als penals contra el Futsal Femení Palau-Solità i Plegamans.

12a Festa Futbol Català
12a Festa Futbol Català

Les finals prebenjamí i benjamí han tancat la jornada de diumenge, amb un triomf per al FS Pallejà (4-3) en els més petits i del Futbol Sala García en benjamí, que s’ha imposat al CFS Sant Joan de Vilassar (1-6).

Formacions per a entrenadors i àrbitres

Durant la segona entrega de la 10a Festa del Futbol Català també s’han celebrat clínics i activitats per a completar la formació d’entrenadors, àrbitres i jugadors. El clínic d’àrbitres de futbol sala ha arribat a la vuitena edició, amb la presència del cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez, el psicòleg espportiu Pep Marí, l’entrenador del FS Peñíscola de Primera Divisió, Juan Luis Alonso, i els àrbitres de Segona Divisió Nacional i Divisió d’Honor Catalana, Bernardo Simón i Arnau Ayala, respectivament.

12a Festa Futbol Català
12a Festa Futbol Català

Les xerrades de la nutricionista clínico-esportiva del FC Barcleona, Mireia Porta, i del seleccionador nacional absolut, Fede Vidal, han completat l’oferta per als entrenadors en la desena edició del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala. Els jugadors d’edat cadet i juvenil del Sala5 Martorell han estat els protagonistes en les sessions pràctiques dels clínics.