Les dues pistes de gel de Martorell registren 5.330 usos durant les festes nadalenques

693
Pista de gel Martorell
Pista de gel Martorell

Les dues pistes de gel que s’han instal·lat a Martorell, del 5 de desembre al 7 de gener, han registrat un total de 5.330 usos, segons dades de la Regidoria d’Esports. La pista de gel natural del Pavelló Esportiu Municipal ha sumat 4.826 usos, incloent-hi els 700 infants convidats de 2n a 6è de Primària de les escoles martorellenques i els 113 participants del campus de futbol sala, organitzat pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). La pista sintètica de la plaça de l’Església ha comptat amb 504 usos.

“Després de la bona rebuda que la pista de gel va tenir l’any passat, enguany hem volgut repetir l’experiència, tot millorant alguns aspectes i afegint una altra pista de gel sintètic a La Vila”, ha expressat la regidora d’Esports, Belén Leiva. Les pistes han estat una aposta lúdica durant les festes nadalenques, però també un pol d’atracció de clients potencials per al teixit comercial local, ha dit.

Belén Leiva, regidora d'Esports

La pista de gel natural, de 32×14 metres, ha inclòs una zona de copes, food trucks, terrassa, música i activitats especials. Els patinadors han gaudit de la presència del Pare Noel i del Patge Viu Viu, enviat de Ses Majestats els Reis d’Orient a Martorell. A més, s’ha fet una festa especial dels anys 80/90.

Per utilitzar la pista sintètica, de 10×5 metres, s’havia de fer a través dels comerços associats a Fem Vila, que han obsequiat els clients amb una entrada per cada compra. Amb l’adquisició d’una entrada a la pista de gel natural del Pavelló Esportiu Municipal també s’ha regalat una entrada per a la pista de gel sintètic de la plaça de l’Església.