Les entitats esportives de Martorell sortiran al carrer per Sant Jordi i la Fira de Primavera

390

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i la Fira de Primavera diverses entitats esportives de Martorell faran un seguit d’activitats durant el proper cap de setmana on destaquen l’Open Pàdel, el torneig de petanca i la competició de tir al plat des d’un àmbit de competició i la presència en diversos estands i parades de venda de roses per Sant Jordi i la Fira.

Prop d’un centenar de practicants de pàdel participaran a l’Open Fira de Primavera 2016 que tindrà lloc el 23 i 24 d’abril al Complex Esportiu La Vila. La competició, que organitza la secció de pàdel del Club Natació Martorell, s’agrupa en tres modalitats: masculina, femenina i mitxa; en tres categories: primera, segona i tercera.

El Club de Tir Martorell promou una competició de tir al plat i amb carrabina lleugera aquest cap de setmana al camp de tir de Masquefa. També hi haurà un torneig obert de petanca a càrrec del Club Petanca 3 Boles a les pistes de La Torrassa.

Roses per Sant Jordi

L’equip absolut femení del Club Natació Martorell serà un dels atractius de la diada de Sant Jordi a Martorell. El proper 23 d’abril les noies que entrena Rafa López posaran a la venda roses a 3 euros amb la intenció de recaptar fons per la participació a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal. Tindran un estand al CE La Vila i també recorreran a peu pels carrers de la Vila.

També per Sant Jordi, el Sala5 Martorell sortejarà una estada d’un cap de setmana en un hotel rural a tots els assistents al partit que enfrontarà, dissabte (16.30h) el Sala5 Martorell i la Penya Deportiva Santa Eulàlia al Pavelló Esportiu Municipal.

La Penya Barcelonista de Martorell col·locarà un estand a la plaça de les Cultures per Sant Jordi i al carrer de Santacana, diumenge, oferint la possibilitat de guanyar una samarreta signada per Leo Messi entre tots aquells que es facin socis de l’entitat. A més, tothom podrà fer-se una fotografia amb una rèplica de la Champions League obtinguda pel FC Barcelona, l’any passat, a Berlín.

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) exposarà una mostra de motos clàssiques i antigues i mercadal de peces i recanvis a la Ferreteria Bacarisas. La inauguració de la mostra serà dissabte, a les 19.00 hores i es podrà veure fins diumenge al migdia.