Les entitats esportives posen bona nota als respectius campus d’estiu durant el juliol

587
'Workout Camp' del Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal
'Workout Camp' del Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal

Divendres passat van finalitzar els campus esportius que diverses entitats locals han desplegat en diferents equipaments des del passat el 25 de juny. Es tracta del Club de Futbol, el Club Bàsquet, el Pàdel Club, el Club Vòlei, el Martorell Gimnàstic i el Club Handbol, que l’acabarà els propers dies. Els seus respectius coordinadors han posat bona nota al seu funcionament.

El Club Futbol Martorell, juntament amb TècnicGol, ha ofert un campus formatiu al Complex Esportiu Torrent de Llops, amb tecnificació als matins i competició a les tardes. Xavi Gallart, el seu responsable, fa una valoració molt positiva tot i la forta calor d’aquest juliol, i destaca les activitats de tecnificació.

Xavi Gallart, coordinador del campus del CF Martorell

El Club Bàsquet Martorell i GLT Sports han dut terme un Workout Camp al Pavelló Esportiu Municipal, que s’ha centrat en el treball tècnic. També s’han realitzat altres activitats i una sortida al Tibidabo i a Marineland. Sergi Bertolin, responsable del campus assegura que “l’objectiu s’ha complert, que era que els participants s’ho passessin bé fent bàsquet”.

Sergi Bertolin, responsable del campus del Club Bàsquet Martorell

El Martorell Pàdel Club ha organitzat, al Pavelló Esportiu de Can Cases, un casal estiuenc al qual han assistit 30 nens i nenes. Estava basat en el pàdel, però també complementat amb altres esports. Al llarg del juliol han visitat la pista d’atletisme del CE Torrent de Llops i la Piscina Municipal d’Estiu. Ricky Salas, coordinador del casal, parla de les activitats realitzades.

Ricky Salas, coordinador del casal del Martorell Pàdel Club

El també responsable de l’escola del Martorell Pàdel Club assegura que no esperaven tenir aquesta resposta per part de la gent pel que fa a les inscripcions.

Ricky Salas, coordinador del casal del Martorell Pàdel Club

Una quararentena d’esportistes han participat al campus del Club Volei Martorell, que a més d’introduir els infants en els principals moviments d’aquest esport, també els ha ofert sortides arreu. Adrián Garrido, el seu coordinador, deia que “ens ha sorprès l’èxit de participació i ja tenim mares i pares que volen apuntar els seus fills i filles per a l’any vinent”.

Adrián Garrido, coordinador del campus del Club Volei Martorell

El Martorell Gimnàstic Club ha organitzat aquest estiu un campus de tecnificació i un casal de lleure. Melodie Pulgarín, tècnica, explica que van haver d’augmentar el nombre de places per l’alta demanda.

Melodie Pulgarín, tècnica del Martorell Gimnàstic Club

El casal de gimnàstica artística s’ha centrat en el fil conductor ‘Passat, present i futur de Martorell’. Anna Ramos, la seva directora, comenta les principals activitats organitzades.

Anna Ramos, directora del casal de gimnàstica artística

El Club Handbol Martorell finalitzarà el seu campus proper dilluns, després de dur a terme un calendari de sortides entre les que s’ha inclòs una visita a Illa Fantasia. El president de l’entitat, Jordi Florenza afirma que “hem tingut més de 80 inscrits” al llarg de les 6 setmanes. “Hem fet una excursió a Illa Fantasia, a la platja, a la bolera…Hem jugat a pàdel, a waterpolo i altres activitats” explica Florenza.

Jordi Florenza, president del Club d'Handbol Martorell