Les entitats poden presentar-se a la convocatòria de subvencions fins el 3 de juny

467

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell ha anunciat la convocatòria de subvencions en els àmbits d’activitats culturals i festes populars, entitats veïnals, cooperació, joventut i activitats esportives per a l’any 2016. Les destinatàries són les entitats, associacions i persones físiques que duguin a terme activitats considerades d’interès municipal, segons les bases reguladores del respectiu àmbit. La data límit de presentació de les sol·licituds amb tota la documentació finalitza el dimarts dia 3 de juny de 2016, i la quantia total màxima de les subvencions ascendeix a 263.300 euros.

Les beneficiàries d’aquesta convocatòria seran les entitats i associacions inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Participació Ciutadana –per al cas de les àrees d’activitats culturals i festes populars, d’entitats veïnals, de cooperació i de joventut- i les entitats esportives. Han d’estar domiciliades a Martorell, o bé realitzar a la població activitats d’interès municipal i en benefici de la vila. La convocatòria també s’adreça a persones físiques que igualment duguin a terme les esmentades activitats d’interès local. El termini de presentació de la sol·licitud amb tota la documentació sol·licitada a les bases finalitza el 3 de juny, i el lliurament es fa en diferents espais, segons cada àrea.

Les cinc àrees de convocatòria
La convocatòria de subvencions per a activitats culturals i festes populars inclou una quantia total màxima de 41.500 euros. Es destina a activitats culturals i festes populars i inclou projectes o activitats destinades al públic infantil, jove o adult amb l’objectiu de donar contingut, estructura i personalitat als nuclis festius, i l’organització d’activitats de difusió, formació cultural, suport a la creació i investigació en producció artística plàstica, patrimoni arquitectònic i arqueològic, música, dansa, teatre, investigació i recerca entre d’altres. Cal presentar la sol·licitud al Registre General del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, al Centre Cultural.

En matèria d’entitats veïnals, la convocatòria de subvencions té una dotació màxima de 10.710 euros. Els possibles beneficiaris han de presentar la documentació requerida al Registre General del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, a l’edifici d’El Círcol, a la plaça de la Vila, 19.

També a l’espai d’El Círcol s’haurà de lliurar la documentació requerida a les bases les entitats, associacions i persones físiques que optin a una subvenció en cooperació. En aquest cas, la quantia total màxima és de 21.000 euros.

Pel que fa a la convocatòria de subvencions en matèria de joventut, aquesta inclou una quantia total màxima de 6.090 euros. Cal presentar la documentació al Registre General del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, a la plaça de les Cultures.

Finalment, en referència a la realització d’activitats físiques i/o esportives adreçades als ciutadans de Martorell, la convocatòria d’enguany té una quantia total màxima de 184.000 euros. Hi poden concórrer les entitats esportives, que han de presentar tota la documentació i informació al Registre General del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, ubicat en qualsevol d’aquests tres espais: el Pavelló Esportiu Municipal, el Complex Esportiu La Vila o el Complex Esportiu de Torrent de Llops.