Les famílies de les llars d’infants municipals col·laboren amb Càritas i Creu Roja Baix Llobregat Nord

786

Més de dues-centes persones, majoritàriament, famílies de les llars d’infants municipals van participar en el concert de la ‘Cantata del Patufet’ a càrrec de professors de l’Escola Municipal de Música a l’auditori del Centre Cultural. El concert va tenir un caire benèfic en favor del Banc d’Aliments de Càritas i Creu Roja Baix Llobregat Nord.

L’Escola Municipal de Música de Martorell va fer un concert benèfic dissabte amb un protagonista, el Patufet. Quatre professors de l’escola: Julià Borràs (violocel), Iolanda Mauri (violí), Enric Pinazo (clarinet), Enric de Castro (saxòfon), Carme Valero (pianista), Rosa Maria Palomera (veu) i Isidre Delgado (narrador) van interpretar la ‘Cantata’.

Recollida d’aliments
Els assistents al concert van entregar aliments i material d’higiene corporal que es destinaran al Banc d’Aliments de Càritas i Creu Roja Baix Llobregat Nord. En l’acte hi van assistir Santiago Sánchez (Creu Roja Baix Llobregat Nord) i Assumpta Clopas (Càritas), a més de la tècnica d’Ensenyament, Dolors Fernández i directores de les llars d’infants municipals.