Les festes de Can Cases i Illa Santacana fomenten el veïnatge amb activitats familiars

377

Can Cases i Illa Santacana han celebrat, aquest dissabte, les seves respectives festes de barri. Amb una programació pensada per atreure a tota la família, les places centrals han estat el punt de reunió del veïnat que han gaudit de sopars de germanor, rifes, concurs de truites, activitats aquàtiques, màgia i festa nocturna.

A Can Cases, la festa ha començat al migdia amb el popular concurs de truites. A la plaça de Santa Maria s’ha parat taula per acollir als 11 concursants que han presentat truites originals i molt elaborades. El jurat, format pels regidors de l’equip de govern municipal, Josep Casasayas i Albert Fernández i els regidors del PSC, Lluís Tomàs i Antoni Carvajal, ha triat les tres millors, seguint criteris de gust, elaboració i presentació.

El primer premi ha estat per Alícia Mirabel que ha cuinat una truita d’espinacs i alls tendres, cuidant molt la presentació i convertint el plat en una obra floral. En segon lloc ha quedat la truita de carbassó, cebeta i salmó de la Maria Dolors Villar Lozano i la seva germana, Maria del Mar, ha quedat tercera amb un mix de ceps, all i julivert i bacó, farcit de saltejat de ceps. Les guanyadores han obtingut un pernil, un lot d’embotits i unes ampolles de vi com a premis.

A Can Cases la festa ha continuat a la tarda amb la festa infantil i a la nit el sopar de germanor, amb l’assistència d’unes 130 persones, entre elles, l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de govern, Josep Casasayas, Cristina Dalmau i Lluís Amat. Per acabar, ball fins a la matinada amb una discoteca mòbil.

Jocs infantils, sopar i música a l’Illa Santacana

El barri de l’Illa Santacana ha començat les activitats amb una festa infantil que comptava amb activitats aquàtiques i una actuació de màgia. A la nit, s’ha fet el sopar de germanor on hi ha assistit la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera. La sessió de ball ha estat amenitzada pel DJ Bascu.

Una vegada més, els botiguers de La Vila han col·laborat amb l’associació aportant productes per la rifa que s’ha fet durant el sopar. Els beneficis obtinguts es destinaran a la finançar la festa.