Les festes de Font de la Mina comencen divendres amb teatre a càrrec dels veïns del barri

382

El barri Font de la Mina celebra aquest cap de setmana la seva particular festa major. El punt de trobada serà la plaça Font de la Mina, indret on se succeiran les activitats programades entre divendres i diumenge: teatre veïnal, bingo regal, sopar de germanor, espectacles familiars, xocolatada popular i trobada de plaquistes de cava.

La companyia Veïns oferirà divendres dues obres de teatre: Les xurris compartint pis i Gala d’entrega dels premis Caputxins 2015 (22.00h). Totes dues són adaptacions locals de l’autora Adelaida Frías. En acabar, es repartirà coca i cava per a tots els assistents.

Dissabte (18.00h) hi haurà xocolata amb melindros i tallers infantils. Una hora més tard, tindrà lloc un espectacle infantil a càrrec de Luigi & Company, Màgia i Animació. A partir de les 20.00h, arribarà el tradicional bingo regal i el sopar de germanor (12 euros). La vetllada acabarà amb música i ball (23.30h).

Els col·leccionistes de plaques de cava es reuniran diumenge (10.00h) i es presentaran una creació on hi apareix el Museu Vicenç Ros i una altra amb el logotip del barri Font de la Mina.

Les festes clouran amb el tradicional concert vermut a càrrec del grup The impossible Combo.