Les mares i pares primerencs poden compartir dubtes en una nova edició de l’Espai Nadó

583
Espai Nadó
Espai Nadó

En marxa una nova edició de l’Espai Nadó a la Llar d’Infants Riu de Sons, un servei d’orientació i acompanyament gratuït per a famílies amb nadons durant el primer any de vida, organitzat per la Regidoria d’Ensenyament. A través de diferents sessions setmanals en grup, els assistents tenen l’oportunitat de resoldre dubtes i compartir experiències sobre el canvi que implica l’arribada d’una criatura.

La primera sessió va tenir lloc el 22 de novembre amb la presència de set famílies. Un primer contacte per tractar les diferents maneres de viure la maternitat i la paternitat. “Amb l’arribada de la criatura, la vida es capgira. En ple procés d’adaptació, les mares i pares han d’aprendre a organitzar la vida familiar. L’Espai Nadó els permet explicar les seves estratègies i expressar com se senten”, ha explicat Susanna Rius, una de les responsables del servei.

Susanna Rius, responsable Espai Nadó

En les properes sessions programades, segons ha avançat Rius, s’abordaran temes com l’elecció del nom, les noves relacions que es generen en l’entorn familiar i el paper de la parella. Les temàtiques, però, s’adaptaran en funció de les demandes dels participants. Les trobades comptaran, a més, amb la presència de professionals, gràcies al Grup de Criança de la Xarxa d’Infància.

Susanna Rius, responsable Espai Nadó

L’Espai Nadó constarà aquest curs de 16 sessions fins a finals de maig, els dijous d’11.30 a 13.00h i de 16.45 a 18.00h, a la Llar d’Infants Riu de Sons. Les inscripcions es poden fer a qualsevol Oficina d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAMP) i, preferiblement, al Complex Educatiu Torrent de LLops (c/ Josep Tarradellas, 11). Més informació al 93 775 25 38 o al correu electrònic ensenyament@martorell.cat