Les martorellenques Ortiz i Sabaté jugaran l’estatal infantil de clubs a Galícia

2081
Paula Ortiz i Clàudia Sabaté

Les  martorellenques de l’infantil A del Basket Almeda, Paula Ortiz i Clàudia Sabaté, disputaran el Campionat d’Espanya de clubs que comença demà divendres a Marín (Galícia). Les jugadores, que clouran la seva segona temporada al club cornellanenc quan tornin de Galícia, debuten en un campionat estatal.

L’infantil A del Basket Almeda es va classificar per al Campionat d’Espanya en la Final a 4 catalana. En la semifinal va vèncer el Femení Maresme i va assegurar-se el bitllet per a l’estatal. En la final, va perdre contra el Femení Sant Adrià i va classificar-se en segona plaça del grup català. Les del Besós i el Femení Maresme són els altres dos conjunts catalans que també prendran part al torneig que se celebra a Marín.

Les martorellenques formen part del grup D, amb l’Easo 03 Menditxu (el campió del País Basc), el CN Helios (el segon classificat d’Aragó) i el Ponce Valladolid (campió de Castella i Lleó). El seu debut serà divendres davant les basques (11.30h). Dissabte s’enfrontaran a les aragoneses (12.00h) i diumenge posaran punt i final a la fase de grups, contra el Ponce (11.30h). En cas de ser les campiones del seu grup accediran als quarts de final, que es disputaran a partir del dijous 15 de juny.