Les mil cares de la imitadora Judit Martín inauguren amb molt d’humor la Festa Major

1700
Pregó de Fessta Major amb l'actriu Judit Martín. Foto: Grisphoto
Pregó de Fessta Major amb l'actriu Judit Martín. Foto: Grisphoto

L’actiu i imitadora Judit Martín ha estat l’encarregada aquest dimarts de fer el pregó de Festa Major, des del balcó de l’Ajuntament. A continuació, les colles de cultura popular han fet una ballada, a la plaça de la Vila, i una cercavila. La jornada clou amb el ball de gala a El Progés, la 6a Cercanit i la festa Churros con chocolate.

Ada Colau, Soraya Sáenz de Santamaria, Eulàlia Reguan, Carme Ruscalleda, Jessica Fletcher, Sor Lucia Caram, Susana Griso, Marta Ferrussola, Raffaella Carrá, Alaska i Marta Sánchez han desfilat pel balcó de l’Ajutament de Martorell en el pregó de la Festa Major. Totes elles de la mà de l’actriu i imitadora Judit Martín. L’hospitalenca ha estat reconeguda, enguany, amb el Premi Internacional d’Humor Gat Perich.

Pregó de Festa Major

Martín s’ha fet molt popular arrel de sortir al programa Polònia de TV3, on imita diversos personatges com Marta Pascal, Irene Montero, Cristina Cifuentes o María Dolores de Cospedal, entre molts d’altres. La feina televisiva la compagina amb la col·laboració que fa al Versió RAC1, el programa de Toni Clapés on posa veu a la perruquera Vane i fa paròdies de personalitats polítiques.

Per l’alcalde Xavier Fonollosa, aquest “ha estat un pregó diferent, perquè ella és una actriu i imitadora amb molts registres. Hem escoltat un pregó fet per diversos personatges que ella interpreta. Aquest punt d’humor que li ha posat ha fet que sigui un pregó divertit, còmic, picantó i molt singular”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Després del pregó, s’ha donat pas a les actuacions de les colles de cultura popular: Gegants, Capgrossos, Bastoners i el Ball d’en Serrallonga infantil de Sant Quintí de Mediona. A continuació, ha començat la Festa Major Petita amb una cercavila pels carrers del nucli antic. Els presents han pogut refrescar-se i fer un mos a les paradetes de la 18a Artesanàlia.

El Progrés ha acollit el ball de gala amb l’Orquestra Internacional Maravella, una de les més internacionals del nostre país. Els assistents han gaudir de sopar, ball i concert de matinada. A les 22.30h, ha començat la 6a Cercanit amb la participació del Diable, la Velleta i els Capgrossos, que estan fent esclatar la Festa Major al ritme de les Zebrass Marxing Band.

El dia ha clos amb la festa Churros con chocolate, la cita mensual de la Sala Apolo ha portat a Martorell la música més petarda i divertida amb els èxits d’avui i de sempre, a la plaça de l’Església. Interaccions amb el públic en forma de jocs, concursos, actuacions i repartiment final de xurros amb xocolata.