Les motos Vespa de Martorell tornaran a pujar a Montserrat aquest diumenge

373

La secció Clàssic Vespa de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell, AMCAM, organitza aquest diumenge 14 de juny la VII Sortida a Montserrat en moto Vespa. Els participants es trobaran a les 08.30h a Ca n’Oliveras per anar plegats a esmorzar, fer una ruta pel Vallès Occidental i fins a Montserrat i acabar la matinal amb un aperitiu. L’entitat vol obrir la cita a tota la gent de Martorell, sigui sòcia o no, que tingui una Vespa a casa seva.

Prop d’una cinquantena de participants és la previsió de participació que fa l’AMCAM per a l’activitat d’aquest diumenge, en la que es vol “convocar tots els socis i no socis de l’entitat que tinguin una Vespa per casa a participar-hi, ja que volem promocionar aquest model tan emblemàtic”, tal i com explica el president de l’AMCAM, Mario Céspedes. Per aquest motiu, tothom qui vulgui encara és a temps d’apuntar-s’hi. Per a més informació, contactar a través del correu electrònic amcamoto@yahoo.es.

L’itinerari
El punt de trobada serà el local social de l’entitat, a Ca n’Oliveras, a les 08.30h, moment en el que es faran les inscripcions. Tot seguit, els motoristes es dirigiran al restaurant Ca l’Esteve per fer un esmorzar de forquilla, i reprendran posteriorment la marxa amb una ruta que passarà per Terrassa, Viladecavalls, Vacarisses, Monistrol de Montserrat i el monestir. Després d’una estona en aquest indret, la comitiva tornarà a Ca n’Oliveras, on es farà un sorteig de productes donats pels patrocinadors i un aperitiu.

Properes activitats de l’AMCAM

L’AMCAM també té ja perfilades diverses activitats per al proper mes de juliol. La primera d’elles és la benedicció de Sant Cristòfol, que se celebrarà el diumenge 12 de juliol. Es tracta d’una tradició recuperada des de fa 3 anys i que és oberta a tot tipus de vehicles: cotxes, motos, tractors i camions. Pel cap de setmana següent, els dies 18 al 19 de juliol, organitzaran una sortida de motos a Loarre (Osca), i el dia 25 tindrà lloc l’anomenada Sortida Intensiva.