Les obres del nou Pavelló Esportiu Municipal prenen forma i s’ajusten al calendari previst

1632
Visita d'obres PAV3
Visita d'obres PAV3

La construcció del nou Pavelló Esportiu Municipal de tres pistes, que ha de garantir les millors instal·lacions esportives de present i de futur a Martorell, avança a bon ritme. El nou equipament permetrà les practiques del bàsquet, el futbol sala, l’handbol, el voleibol i el pàdel, i donarà resposta a la manca d’espai disponible amb la què actualment conviuen els clubs esportius del municipi.

Quatre mesos després de l’inici de les obres, aquestes es troben en fase del treball dels fonaments i l’estructura. El termini previst per finalitzar les obres és juliol de l’any vinent per tal de poder començar la temporada 2018-19 amb aquest nou espai disponible per a la pràctica i la competició esportiva, ha afirmat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Segons ha recordat Fonollosa, el creixement continuat de practicants d’esports de pista al municipi va originar la necessitat de crear aquest nou equipament per “garantir que tots els clubs d’esports de pista comptessin amb espai per allotjar tots els seus equips i per poder seguir creixent com a clubs”, si així ho necessitessin. El nou Pavelló Esportiu Municipal oferirà unes prestacions “més modernes, amb molta més llum natural i adequat a l’entorn des d’un punt de vista estètic”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El nou centre esportiu, situat al costat del Complex Esportiu Torrent de Llops al barri de Can Cases, comptarà amb una superfície de 4.600 m2 i es dividirà en tres àrees: vestidors, graderia i pistes: tres de pàdel indoor i una poliesportiva divisible en tres per als entrenaments i les competicions de categories infantils.