Les oficines de gestió tributària de la Diputació implanten des d’avui el servei de cita prèvia

1550
Agència Tributària de Catalunya
Agència Tributària de Catalunya

Des d’avui divendres és en marxa el nou servei de cita prèvia a totes les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària (OGTR) de la Diputació de Barcelona. L’objectiu és facilitar al contribuent, a través d’un simple tràmit a Internet, la concreció de data i hora de visita a l’oficina per a una consulta. Martorell disposa d’una oficina a les dependències de l’Ajuntament, al carrer del Mur 61.

El servei de cita prèvia s’implanta al mateix moment que és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu Electrònica de l’ORGT, a qualsevol hora i tots els dies de l’any. Tot i així, si el contribuent necessita una atenció presencial en alguna de les oficines, pot demanar cita prèvia per no haver de fer cua. Aquesta cita prèvia se sol·licita omplint el formulari que hi ha en aquest enllaç.

La gent de Martorell pot tramitar una cita prèvia per a l’oficina local de l’OGTR, una de les prop de 100 que hi ha a la demarcació de Barcelona. Se situa a les dependències de l’Ajuntament de Martorell, al carrer del Mur, 61, i atén el públic de dilluns a divendres de 08.30 a 14.00h. L’OGTR facilitarà la data i hora a l’usuari i li indicarà la documentació necessària que ha de portar a la cita concertada.

La cita prèvia té per objectiu millorar la qualitat del servei cap als ciutadans dels municipis i altres organismes públics que han delegat en la Diputació la gestió i/o recaptació dels seus ingressos de dret públic.