Les seleccions catalanes de futbol sala s’imposen a Euskadi al Pavelló Esportiu Municipal

368

Martorell ha estat l’escenari, aquest diumenge, de dos partits amistosos internacionals entre les seleccions de Catalunya i Euskadi que han acabat amb victòria per als combinats catalans, les noies dirigides pel president del Sala5 Martorell, Jordi Gay. El Pavelló Esportiu Municipal ha vibrat amb el futbol sala de primer nivell i amb les victòries dels combinats masculí i femení catalans.

La selecció catalana masculina ha derrotat a Euskadi (4-3). El primer temps ha estat molt igualat i amb Euskadi plantant cara davant la porteria de Miñano. Al límit del descans, els bascos s’han avançat amb un gol d’Andoni. En la represa, Dani Salgado i Saúl han capgirat el marcador. El domini del combinat català, però, s’ha vist estroncat amb els gols de Roberto i Mikel, a quatre minuts per al final (2-3). Catalunya no s’ha rendit i, amb atac de cinc, el trident de Santa Coloma de Gramenet ha permès endur-se la victòria amb gols de Sepe, Dani Salgado i Adolfo, qui ha marcat el gol del triomf a 30 segons per al final (4-3).

Les noies també guanyen

La selecció catalana absoluta femenina de futbol sala, dirigida pel president del Sala5 Martorell Jordi Gay, ha derrotat a Eukadi (5-1). La primera part ha estat molt igualada plena d’oportunitats per a totes pues seleccions.

En la represa, el combinat basc ha sortit millar però ha estat Catalunya qui s’ha avançat amb un gol de Berta i Burgui (2-0). Un minut més tard, Estefa ha fet el tercer entre les basques han retallat diferències. Dos gols de Rie han deixat el 5-1 definitiu.

Homenatge a Jordi Torras

Abans de l’inici del partit, la Lliga Catalana de Futbol Sala (LCFS) ha volgut retre un homenatge al Jordi Torras per la seva trajectòria com a jugador de la selecció catalana. El directiu de la FCF i la LCFS, Quim Sala i el directiu de la LCFS responsable de les seleccions catalanes, Ramon Marcial, han fet entrega d’una samarreta amb el seu dorsal a qui va ser jugador del FS Martorell la temporada 2002-2003.

A la llotja hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; la regidora d’Esports, Belén Leiva; el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, José Miguel Calle i el president del Comitè Basc de Futbol Sala, Patricio Allende.