L’Escola de Música fa un cicle de concerts per tancar el curs amb més alumnes de la dècada

422
Final de curs de l'Escola Municipal de Música
Final de curs de l'Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) posa el punt final al curs 2018-19 al llarg de la present setmana amb concerts dels seus diferents grups. El balanç final és molt positiu per al director de l’equipament, Manuel Forniés. En aquesta edició s’han superat els 300 usuaris que han assistit a les classes setmanalment, la xifra més gran dels darrers 10 anys.

“Tanquem un curs en què hem fet molts concerts i de molta qualitat, en el que hem tingut molt bon ambient a les classes i on els nens han après molt. Però el termòmetre el donen els usuaris: si cada cop tenim més alumnes i hi ha més gent amb ganes d’estudiar música a Martorell, imagino que és perquè les coses van bé”, valora el director de l’equipament, Manuel Forniés.

Manuel Forniés, director de l'EMM

Davant aquest bon moment, Forniés exposa que “un dels objectius per al curs vinent que engegarà al setembre serà portar classes a l’Escola Lola Anglada”.

Calendari de concerts d’aquesta setmana

El tancament de temporada ha engegat aquest dilluns a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural amb l’actuació del grup infantil d’ensenyament bàsic i cant coral, així com el grup de combos i guitarres elèctriques.

Per dimarts, al mateix escenari, actuaran els nens i nenes de sensibilització amb la cantata l’Elefantet Curiós: “com que n’hem tingut molts durant el curs, farem dos passis de 50 alumnes cadascun. El primer a les 17.30h, i el segon a les 18.15h”, explica. Tot seguit (19.00h), arribarà el concert dels conjunts d’instrumentals, guitarres de l’Escola José Echegaray i de Cal Nicolau, vent, cordes i l’orquestra, que serà la suma dels grups de vent i cordes.

Manuel Forniés, director de l'EMM

Dimecres (19.00h, Auditori Joan Cererols del Centre Cultural) hi haurà el concert dels adults, amb el conjunt de guitarres, el cant coral, el Barber Shop -quatre nois que canten gòspel-, un parell de combos i la Big Band.

L’EMM completarà la setmana amb dues activitats més: “Dijous serem amb un combo a la cloenda del curs del Servei Local de Català que es farà a l’Enrajolada, a partir de les 19.00h”. Divendres se celebrarà l’habitual Jam Session mensual a l’Espai Jove del Centre Cultural, a les 19.30h.

Manuel Forniés, director de l'EMM