L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès organitza un nou curs de narrativa i un de microrelats

465

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones organitzen, el proper mes de febrer, un segon curs de narrativa i un taller de microrelats per a joves i adults, a la Biblioteca Martorell. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 15 de febrer.

El segon curs de narrativa tindrà una durada de 20 hores i explicarà els mecanismes per a la narració d’històries, les tècniques que tenen en comú el conte i la novel·la, i una aproximació als diferents gèneres de la narrativa, de cara a l’elaboració d’un projecte personal. El curs es farà de febrer a abril, els dimarts de 19.00 a 21.00h, a la Biblioteca Martorell.

Darrerament, el gènere del microrelat ha aconseguit un lloc destacat en el món de la literatura. La seva extensió breu, la capacitat de síntesi i la velocitat de la lectura, l’han convertit en un gènere reconegut i en una bona eina de treball per a tota mena de tallers d’escriptura.

El curs de microrelats donarà a conèixer l’origen i concepte d’aquest gènere, els autors que més el treballen, es practicarà la redacció de microrelats i la seva tècnica, i s’elaborarà un conjunt de microrelats. El curs tindrà una durada de 20 hores, s’impartirà de febrer a abril a la Biblioteca Martorell, els dimarts de 16.00 a 18.00h.