L’Escola José Echegaray se submergeix en la llengua anglesa amb la ‘English Week’

966

Amb l’objectiu de potenciar la competència lingüística en anglès, l’Escola José Echegaray ha celebrat la primera edició de la ‘English Week’ per fomentar-ne l’ús com a llengua vehicular. Durant una setmana, després de l’hora del pati, s’han dut a terme activitats lúdiques per motivar l’alumnat i s’ha establert l’anglès com a eina de comunicació a tots els àmbits.

Les activitats han estat dirigides a “reforçar aspectes bàsics de la llengua i s’han desenvolupat a tots els cicles educatius, des de P3 a sisè, barrejant els alumnes dels diferents grups”, ha explicat la directora Cristina Dalmau.

Els alumnes de cicle superior, a banda de realitzar les activitats pròpies del seu cicle, s’han convertit en “dinamitzadors de les activitats dels alumnes d’educació infantil. Aquesta dinàmica permet que hagin d’utilitzar la llengua anglesa com a vehicle de comunicació”.

Amb la celebració d’aquesta setmana temàtica amb l’anglès com a denominador comú, la voluntat del centre escolar ha estat fer veure als alumnes que aquest idioma “no és simplement una assignatura, sinó que el necessiten en el seu dia a dia”, ha dit.