L’Escola Municipal de Música d’Esparreguera actua al Vicenç Ros fruit d’un intercanvi

822

Les escoles municipals de música d’Esparreguera i de Martorell van oferir aquest dimecres al Museu Vicenç Ros un concert-trobada d’instruments de vent. La cita musical, seguida per més d’un centenar de persones, va esdevenir la tornada esparreguerina a la visita i concert en el que va participar l’escola martorellenca fa un temps a la Biblioteca d’Esparreguera.

Els grups de vent, de flautes, de clarinets i de saxos d’ambdues escoles municipals, sota la batuta dels professors Isidre Delgado, Miquel Duran, Susanna Martínez, Enric Pinazo, Xavi Torras i Enric de Castro, van interpretar setze peces, moltes d’elles de tall tradicional, d’autors com Rossini, Haydn o Albéniz, i algunes d’aire més modern de Coldplay, Adele i Queen.

Les flautes travesseres, els saxòfons, les trompetes i els clarinets van envaïr tots els racons de la nau central de la capella, davant més d’un centenar d’assistents, entre els quals hi era la regidora en funcions d’Ensenyament, Benestar Social i Salut, Mercè Morera.

Intercanvi enriquidor

La cita va ser fruit de l’intercanvi musical entre les dues escoles que, com explicava el director de l’Escola Municipal de Música de Martorell, Manolo Forniés, “és una experiència molt positiva i enriquidora pels alumnes i les famílies, que s’ho passen bé tocant en llocs diferents, fora del seu municipi”.

Forniés va afegir que, en aquest cas, ha estat “molt fàcil concertar-lo, ja que tenim dos professors que fan classes a ambdós centres: l’Enric Pinazo i l’Isidre Delgado”. A més d’aquesta cita, l’EMM de Martorell ha mantingut intercanvis enguany amb les escoles de Gelida i de l’Hospitalet de Llobregat.