L’Escola Off Road Pep Mas obrirà portes el 16 de setembre al pont del Diable

1706
Escola Off Road
Escola Off Road

El pilot martorellenc Pep Mas posarà en marxa, el proper 16 de setembre, l’Escola Off Road per introduir els nens i nenes de 4 a 9 anys en el món del motocròs i l’enduro. Les instal·lacions de l’escola s’ubicaran a prop del pont del Diable. Els interessats poden inscriure’s al web www.crisab.cat.

Fa sis anys que Off Road funciona a Lleida amb escoles a Tremp, Sort o Balaguer. De la mà de la marca de motos Gas Gas i el Motor Club Micorella, el projecte aterra aquest curs a casa nostra sota la direcció del professional Pep Mas, qui ha destacat que “Martorell sempre ha tingut tradició en el món del motor i per això hem volgut portar-hi l’escola i iniciar els infants en l’esport fora pista. Al Baix Llobregat no hi havia un projecte com aquest”.

Pep Mas, pilot

Els alumnes podran aprendre, gaudir i practicar aquest esport de dues rodes “sense necessitat de tenir vehicle propi, ja que Gas Gas cedeix a l’escola una desena de motos elèctriques. Els infants només hauran de portar els seus guants de casa i la resta d’equipament l’aportarà el centre”.

Mas ha anunciat que, a principis de l’any vinent, volen estrenar a Martorell un circuit de motocròs per a adults, on els infants puguin seguir practicant i formant-se un cop acabin la seva estada a l’escola, i així tenir una continuïtat esportiva.

Pep Mas, pilot

El 16 de setembre, primer dia d’escola, faran una jornada de portes obertes perquè els petits puguin provar les motos i tastar aquest esport. La quota serà de 65 euros mensuals per un dia a la setmana, i de 120 euros mensuals per dos dies a la setmana. Les classes es faran en horari extraescolar, coincidint amb el calendari lectiu.

Pep Mas, pilot martorellenc al Dakar 2019

Mas es prepara per al 42è Ral·li Dakar a Aràbia Saudita

El passat mes de gener, Pep Mas va prendre part a la 41a edició del Ral·li Dakar a Perú, portant el nom de Martorell, per primera vegada, a aquesta competició. El pilot va completar les quatre primeres etapes, però la moto li va fallar i va quedar desqualificat en la cinquena, entre Tacna i Arequipa.

Pep Mas, pilot

Mas ja es prepara per córrer amb Yamaha la propera edició del Dakar, que tindrà lloc a Aràbia Saudita, del 5 al 17 de gener. Prèviament, entrenarà al Ral·li Panàfrica, del 21 al 27 de setembre, a Merzouga.