L’Escola Oficial d’Idiomes de Martorell oferirà dos cursos més el proper curs

1003
Aula de l'EOI
Aula de l'EOI

L’Escola Oficial d’Idiomes de Martorell arrencarà el curs 2019-2020 amb una oferta ampliada i més centrada en les demandes dels mateixos alumnes. En total, impartirà dos cursos més, tots dos de la categoria de cursos especials, i mantindrà els cursos ordinaris amb què ja comptava el centre.

La preinscripció començarà el proper 2 de setembre i s’allargarà fins el dia 5, i sigui quina sigui l’opció escollida, l’alumne haurà de fer-la a través del lloc web de l’Escola Oficial d’Idiomes. Tots els cursos que s’assoleixin en el centre són oficials i reben una certificació que ho demostra.

L’alumne té l’opció d’escollir un curs ordinari, que abasta 140 hores lectives, i que es distribueix en anglès i alemany. Aquest tipus de cursos exigeixen a l’alumne dues classes a la setmana, 5 hores en total, des del 26 de setembre fins al 20 de maig de 2020.

En el cas dels cursos especials, estan enfocats a cobrir unes necessitats més concretes: enguany, es mantenen els cursos d’introducció a l’anglès I, II i III, el curs d’anglès basat en la expressió i la comprensió oral, tots de 90 hores. Aquí s’inclou el curs d’introducció al japonès, de 60 hores, i s’hi afegeixen dues novetats. Per una banda, el curs IV d’introducció a l’anglès, i de l’altra, el curs de pronunciació d’anglès, de 45 hores.

La secretària de l’EOI, Núria Abad, explica que afegir aquests dos cursos respon, per una banda, a donar continuïtat a la introducció a l’anglès. De l’altra, a completar, en aquest cas des de la pronunciació, la formació en aquesta llengua.

Núria Abad, secretària de l'Escola Oficial d'Idiomes de Martorell

Els cursos especials són una alternativa per als qui tenen aspiracions més baixes amb un nou idioma o que ja coneixen la llengua i només volen completar-la. Ho explica Abad.

Núria Abad, secretària de l'Escola Oficial d'Idiomes de Martorell

Tota la informació per a la preinscripció és al lloc web de la Escola Oficial d’Idiomes, i serà des d’allà on es facin les gestions per cursar anglès, alemany o japonès.
L’EOI, a banda, celebrarà una jornada de Portes Obertes per ampliar alumnat i conèixer, de prop, el centre. Aquesta jornada serà el proper 4 de setembre. Abad reconeix que serà una manera d’apropar tot el que s’hi fa i trepitjant el lloc on es duen a terme tots els cursos.

Núria Abad, secretària de l'Escola Oficial d'Idiomes de Martorell

Els cursos ordinaris arrencaran el 26 de setembre i s’allargaran fins el 20 de maig de 2020 mentre que els especials començaran el 14 d’octubre i acabaran quan s’hagin assolit les 30 sessions, seran uns cursos més flexibles pel que fa al seu repartiment durant les setmanes.