L’Espai Jove.Nord celebra un monogràfic dedicat a la comunicació

359
Monogràfic de comunicació de l'Espai Jove.Nord
Monogràfic de comunicació de l'Espai Jove.Nord

L’Espai Jove.Nord va celebrar, des del passat dilluns 22 i fins el divendres 26 de juliol, un monogràfic dedicat al món de la comunicació per a nois i noies de Martorell. El mini curs va comportar, com a resultat final, la gravació d’un programa de caire informatiu que simulava un directe.

Durant la setmana de durada del taller de comunicació, la quinzena de participants es van posar a prova per saber què en sabien de la comunicació i dels mitjans. També van practicar les seves capacitats com a periodistes, tot treballant la improvització, l’oratòria, i la rectificació d’errades.

Alhora, van conèixer les particularitats del mitjà de la ràdio assistint als estudis de Ràdio Martorell, a la tercera planta del Centre Cultural, i van posar-se davant una càmera per tractar també l’àmbit televisiu. Durant el monogràfic, els participants van assistir a una roda de premsa de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, en el que parlava del Pont a les Arts Sonores (PAS) i del barri de la Sínia.

Finalment, van aprendre a redactar per ràdio i, fora de la redacció, van sortir al carrer a preguntar a la gent opinions i preocupacions sobre diversos temes i aprendre, després, a editar àudios, entre d’altres tasques.

L’Espai Jove.Nord preveu organitzar, per a l’any vinent, el grup de treball Ràdio Jove, des del que pretén impulsar la creació d’un programa de ràdio propi.

Monogràfic de comunicació de l'Espai Jove.Nord
Monogràfic de comunicació de l’Espai Jove.Nord