Espai Jove Punt Nord. Foto: Grisphoto
Espai Jove Punt Nord. Foto: Grisphoto

El nou Espai Jove del Centre Cultural ja té dissenyada la programació d’activitats des d’abril i fins al mes de juny. Els tallers, les taules rodones, els esports i els seriefòrums centraran les propostes dirigides als joves. N’hi haurà de gratuïtes i de pagament, amb inscripció a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM).

La programació del segon trimestre la composen 10 propostes. Inclourà 2 taules rodones, de temes com ara la menstruació, amb el títol ‘Dones llunars’, i els viatges i ‘Com t’agrada viatjar?’. De tallers, n’hi haurà d’un sol dia, com el de Karaoke i ‘Ensabona’t!’, per fer sabons amb els aromes escollits, dos seriefòrums per comentar sèries en grup, com ara Modern Family o Friends i, fora del Centre Cultural, un torneig 3×3 de futbol.

També hi haurà tallers de diversos dies, com el de circ, quatre sessions de malabars i equilibris; ‘Recicla’t: Taller de percussió’, quatre sessions per aprendre a tocar instruments creats amb objectes casolans- i el Fit Dance, vuit sessions per aprendre a ballar mentre es fa esport. Per la regidora de Joventut, Cristina Dalmau, “és una programació variada, feta en funció de les necessitats que es detectin i de les inquietuds dels joves”.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut de l'Ajuntament de Martorell

La coordinadora de l’Espai Jove, Àngels Masqué, afegeix que “hem dissenyat la programació per aprofitar els nous espais ja disponibles i a partir del feedback amb els joves”. Comenta que “finalitzarem el primer trimestre el 30 de març amb el ‘Taller de Cuina en Família‘ (18.00h), que costarà 10 euros per família (dos membres), que precisa d’inscripció prèvia, pretén estretar vincles, i aprendre a fer plats coneguts i nous”.

Àngels Masqué, coordinadora de l'Espai Jove

Set de les activitats seran gratuïtes i cinc de pagament. Masqué comenta que caldrà inscriure’s a les Oficines del PMSAPM (excepte els menors de 15 anys, que ho faran a l’Espai Jove).

Àngels Masqué, coordinadora de l'Espai Jove

Les activitats de pagament “tindran com a data límit d’inscripció el dia abans. Només si hi ha places, es podran apuntar al darrer moment”. Per a les gratuïtes “demanarem inscripció per saber el número de participants, però es podrà venir lliurement a darrera hora”, indica Masqué. L’equipament inclourà també setmanes temàtiques, una d’elles per Sant Jordi.

Per conèixer tota la informació -dates, horaris i preus de les activitats d’abril a juny a l’Espai Jove-, podeu descarregar-vos la programació.