L’espectacle ‘Bona gent’ de Quim Masferrer es posposa a l’abril

1087
Quim Masferrer

L’espectacle teatral Bona gent de l’actor i humorista Quim Masferrer, previst per aquest dijous, 25 de setembre, a El Progrés, es posposa al 25 d’abril de 2021. L’elevat número d’entrades venudes ha generat un excès d’aforament que impossibilita el compliment de les mesures de seguretat derivades de la COVID-19.

Bona gent ja s’havia posposat el 24 d’abril passat a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, explica que “l’èxit de convocatòria ens ha portat un problema de capacitat per encabir el públic en una sala com la d’El Progrés amb les mesures de restricció actuals”. González destaca que, davant aquest nou canvi de dates, s’oferirà a tothom qui hagi adquirit les entrades “esperar-se a l’abril de l’any vinent i utilitzar-les en aquesta nova data, o bé demanar-ne la devolució a través de la mateixa plataforma“.

Andreu González, regidor de Cultura

El xou homenatja el públic assistent, que n’és el protagonista en plural, i que n’escriu l’argument de l’experiència. El seu creador és el popular Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971), autor de guions teatrals des de jove i fundador, l’any 1998, del Teatre de Guerrilla, del que n’és director, autor dels espectacles i actor.

Masferrer ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, com ara el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i l’Ondas a Millor programa de TV no estatal per El Foraster. Amb el Teatre de Guerrilla ha creat prop d’una desena d’espectacles. També ha escrit i dirigit guions per programes radiofònics i televisius -a TV3, Canal 33, Catalunya Ràdio i RAC1-, i ha fet d’actor i de presentador i guionista a El Foraster durant cinc temporades.