L’Esplai de La Vila celebra amb una festa les tres dècades al servei de la gent gran de Martorell

630

L’Esplai de la Gent Gran de La Vila va celebrar, aquest passat dissabte a la Casa de Cultura de La Vila, una festa per commemorar els seus 30 anys de vida. Al berenar hi va ser present l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat de diversos regidors de l’equip de govern. Fonollosa va agrair la bona i necessària feina que s’ha fet, es fa i es farà tant als dos esplais de gent gran que hi ha a la població.

“Els esplais són un punt per a que la gent gran es trobi, faci activitats i s’ho passi bé. Fan una tasca importantíssima gràcies als seus presidents i juntes respectives”. Així s’hi va referir l’alcalde Fonollosa en el torn de parlaments, acompanyat del regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández. Dalt de l’escenari també hi van ser Víctor Pujol, com a president de l’Esplai de la Gent Gran de La Vila. També s’hi va convidar a una representació de l’Esplai d’Avis de Buenos Aires, encapçalat per la seva presidenta, Maria Walias.

El centenar d’assistents va gaudir d’un berenar, una actuació musical i una representació teatral que havien preparat els usuaris de l’espai. Van completar la representació municipal a l’acte la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, el regidor de Serveis Urbans, Via pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve, i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Dos esplais fundats el mateix dia

Els Esplais de Gent Gran van ser inaugurats un 18 de juliol de 1986 i, per tant, aquest estiu han acomplert els trenta anys d’existència. Ben aviat, l’Esplai de Buenos Aires prendrà el relleu amb una celebració a les acaballes del present mes d’octubre.