L’Esplai Guspira comença la seva activitat aquest dissabte a l’escola José Echegaray

717

El proper dissabte 17 d’octubre, l’Esplai Guspira reprèn la seva activitat per a nens i joves entre 3 i 17 anys que tinguin ganes de conèixer gent nova, fer gimcanes, anar de colònies o fer excursions. Els interessats podran gaudir d’una variada oferta de tallers, jocs i sortides, des de 8,50 euros al mes.

Fa nou anys que l’Esplai Guspira ofereix tota mena d’activitats lúdiques i educatives per a infants i joves martorellencs durant el cap de setmana i els períodes de vacances. “Una munió d’infants han formalitzat la sol·licitud d’inscripció, a través de la campanya d’inscripcions que els monitors de l’Esplai van fer la setmana passada davant el Centre Cultural, tot i que les famílies interessades encara tenen temps d’inscriure-hi els seus fills i filles”, ha explicat Víctor Cubilla, membre del Guspira. El formulari d’inscripció es pot descarregar a la pàgina web www.esplaiguspira.com.

L’activitat ordinària de l’Esplai és els dissabtes, de 16.00 a 19.00h. Els grups són Llampecs (parvulari), Txutués (1r,2n i 3r), Kaòtics (4rt, 5è i 6è) i Joves (ESO i Batxillerat).

L’Esplai Guspira es troba a l’antiga casa de consergeria de l’escola José Echegaray (c/ Dr. Fleming s/n). Disposen de les instal·lacions de l’escola per a dur a terme les activitats.