L’esport femení martorellenc arrenca el curs perseguint reptes d’alçada

1013
CHM femení
CHM femení

Els primers equips femenins dels clubs martorellencs han començat el curs 2019-2020 amb objectius diferents, però amb la intenció de mirar amunt i ser ambiciosos. Fins a tres equips repetiran en la mateixa categoria i quatre nous entrenadors aterraran a Martorell com a directors d’orquestra.

El primer equip del CF Martorell estrena entrenador (Josep Maria Cremades) i sis fitxatges (Judith Galindo, Georgia Sampietro, Gemma Herrero, Sílvia Berbel, Anna Cot i Núria Bonastre) el curs 2019-2020. Les martorellenques van assolir l’ascens a Primera Divisió fa dues temporades de la mà d’Issam El Azzozuzi. Dos cursos després, l’egarenc ha fet un pas al costat i Josep Maria Cremades n’ha agafat el relleu. La seva estrena en lliga serà al camp del CFU Mirasol Baco el proper 22 de setembre.

Primera Catalana també és la categoria en què el primer equip del CH Martorell vol aconseguir estabilitat. El curs passat va assolir les fases d’ascens a Lliga Catalana però van quedar a només un pas de la Final a 4. José Luis Villanueva és el nou tècnic groc-i-negre, mentre que Victoria Acosta i Belén Camacho són les cares noves del curs. Villanueva ha explicat que perseguirà el millor nivell de l’equip i una bona sintonia.

José Luis Villanueva, entrenador CH Martorell

Les groc-i-negres debutaran en la lliga regular davant l’Handbol Molins de Rei el 6 d’octubre (Instal·lacions Esportives Municipals).

En bàsquet, Carles Murall aterra per posar-se al capdavant del femení del Club Bàsquet Martorell. La seva arribada es vesteix amb noves cares a la plantilla. Les blaves competiran a Territorial, la nova categoria per sota de Tercera Catalana que s’estrena aquesta temporada. Mar Cabello, Mariona Moreno,  Sílvia Lozano, Mireia Cayuela, Carla Pastallé, Ariadna Batista i Júlia Llompart seran les cares noves. Murall admet que la pretemporada ha començat amb bon peu per a l’equip.

Carles Murall, entrenador CB Martorell

La quarta cara nova en les banquetes martorellenques arriba des del rugby. El femení del RC Martorell encara ha de tancar l’entrenador després que el president de l’entitat, Aniol Quintana, que fins el curs passat va dirigir l’equip, hagi deixat la direcció del grup. Després de l’experiència de la vinculació amb el Carboneres de Terrassa, les martorellenques han buscat en el RC Cornellà un nou aliat per unir forces i competir sota el mateix nom.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Martorell ha incorporat fins a cinc jugadores  per al curs 19-20. Després que per motius econòmics el club renunciés a l’ascens que va aconseguir Primera estatal, l’equip dirigit per Rafa López militarà a Lliga Catalana Primera Divisió de nou. I ho farà amb Maia Farreras, Xènia Font, Veronica Agüero, Anna Mallofré i Sara Pelejà com a cares noves. Kenya Jiménez, d’edat infantil, també gaudirà de minuts amb el primer equip. El dilluns 2 de setembre serà la data d’inici de curs per a les de López.