L’esport local viurà la seva nit de gala aquest divendres al Pavelló de Can Cases

604
Pavelló Esportiu Can Cases
Pavelló Esportiu Can Cases

Prop de 1.300 persones assistiran aquest divendres, 5 d’abril, als 2ns Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, que se celebraran al Pavelló Esportiu de Can Cases amb el lema ‘A Martorell estem en forma’. La gala començarà a les 20.00h, serà presentada per l’actriu Míriam Tortosa i amenitzada pel quartet de corda de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Encara hi ha invitacions disponibles a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Complex Esportiu La Vila i del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).

Martorell compta amb unes 11.000 persones que practiquen esport. Aquests guardons volen reconèixer els esportistes, directius, entitats, clubs, patrocinadors, projectes i iniciatives que contribueixen a enfortir l’esport martorellenc i els seus valors. Es lliuraran premis en 10 modalitats diferents: Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any; Premi Dirigents de l’Esport; Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius; Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius; Premi Reconeixement al Centre Educatiu; Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables; Premi Valors de l’Esport; Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant; Premi a l’Esportista de l’Any, i Premi d’Honor.

Enguany s’hi han presentat 141 candidatures, de les quals 49 n’han resultat finalistes. Els finalistes al Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any són: Autoescola Nova, Forn de pa i Pastisseria Armand, Gili Ferreteria Industrial, Innovin, Niubó Administració i Serveis, Autoescola Martorell, Maipizza, La Fusta i Frimate Refrigeración.

Al Premi Dirigents de l’Esport són finalistes: Francisco Esteban (Petanca Martorell), Manuel Tena (Club Volei Martorell), José Antonio de la Iglésia (Club Bàsquet Martorell), Xavier Fontelo (Rugby Club Martorell), Joan Tort (Club de Futbol Martorell) i Gerard Mimó (Martorell Gimnàstic Club).

La modalitat Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius compta com a possibles premiats amb: el Torneig Fires de Primavera del Club Petanca Martorell, el 3×3 al carrer del Club Bàsquet Martorell, el 3r Torneig Femení Ciutat de Martorell del Club de Futbol Martorell, el Campionat Escolar d’Atletisme del Martorell Atlètic Club i la Final Kopenberg del Rugby Club Martorell.

A la categoria Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius els candidats són: equip sènior femení del Club Petanca Martorell, equip de futbol sala Arc de Sant Martí, Marc Vinaixa del Club Volei Martorell, Club Bàsquet Martorell-Specials i Irina Barceló del Club Natació Martorell.

El Premi Reconeixement al Centre Educatiu compta com a finalistes amb l’Institut Joan Oró, l’Escola Vicente Aleixandre, l’Escola Els Convents i el Centre d’Educació Especial El Pontarró.

El Grup d’Activitat Física Gent Gran Pavelló, el Martorell Gimàstic Club, el Grup Badocaires, l’Associació Esportiva Nihon Tai Jitsu, i la Natació Social+16 i màster del Club Natació Martorell són finalistes del Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables.

Al Premi Valors de l’Esport són candidats el sènior B de l’APMFS Martorell, Helena Simón del Club Bàsquet Martorell, Olga Marín del Club Volei Martorell i el Grup Aigua Salut A.

També es reconeixerà l’èxit esportiu individual o d’equip al Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant. L’equip sènior masculí i femení del Club de Futbol Martorell, l’equip Superstarts de l’Escola Mercè Rodoreda, l’equip femení de waterpolo del Club Natació Martorell, l’equip juvenil A i cadet A del Sala5 Martorell, i l’equip sub16 del Rugby Club opten a assolir el guardó.

Salvador Ferrer (Club de Futbol Martorell), Arnau Miret (Martorell Atlètic Club), Ramiro Hehuen (Martorell Pàdel Club), Sara Ortiz (Gimnàstic Club), Laia Navarro (Martorell Atlètic Club) i Maria Casas (Rugby Club Martorell) són els finalistes al Premi a l’Esportista de l’Any. La Nit de l’Activitat Física i l’Esport també atorgarà un Premi d’Honor.

Nit de l'Esport i l'Activitat Física