L’estilista martorellenca Almudena Martín participa, per tercer any consecutiu, als premis ‘Global Zoom’

1401
'Total look' d'Almudena Martín
'Total look' d'Almudena Martín

La casa de productes d’alta perruqueria Goldwell va lliurar, el passat 21 de juliol, els premis ‘Color Zoom’ als millors estilistes d’Espanya que fan servir aquesta marca alemanya. La martorellenca Almudena Martín va guanyar el primer premi en la categoria Creative Colorist i, aquest diumenge, participarà al mundial ‘Global Zoom’ a Viena (Àustria), esdeveniment referent en el sector de la perruqueria i l’estètica.

Almudena Martín porta tres anys consecutius guanyant el ‘Color Zoom’ en l’apartat de Creative Colorist. L’estilista va enviar “una imatge amb un total look, que incloïa pentinat, maquillatge i vestuari, inspirat en la col·lecció Remix, que es caracteritza per fusionar l’estil pop-art amb el punk”, ha dit. El cabell es converteix en una forma d’expressió, apostant per colors vius i cridaners, amb forts contrastos i minimalisme gràfic. En aquesta proposta radical, “el pentinat pren tot el protagonisme, passant el maquillatge i la roba a un segon pla”.

Almudena Martín, estilista

En la final de Viena d’aquest diumenge, Martín haurà de demostrar el seu talent i reproduir la seva creació ‘in situ’ en només tres hores contrarellotge. “Competirem totes les categories de tots els països alhora i el jurat passarà per valorar la tècnica, la neteja a l’hora de treballar, el muntatge i look en conjunt”, ha indicat.

Almudena Martín, estilista

Fa vuit anys que la martorellenca treballa a la perruqueria Almudena Martín Hair Salon, al carrer de Francesc Riera, 11, on desenvolupa perruqueria d’autor personalitzada. La jove ha reconegut que haver guanyat tres anys seguits el ‘Color Zoom’ li ha obert portes i li ha permès programar, per al proper mes d’abril, una gira per Colòmbia, Equador i Perú, on farà nou xous de perruqueria i nou masterclass. “El ‘Global Zoom’ és un dels trofeus més ben valorats en el món de la perruqueria. Tothom en vol tenir un, perquè suposa reconeixement i et permet engegar nous projectes”.

Almudena Martín, estilista

La gala final dels ‘Global Zoom’ es podrà seguir en directe aquest diumenge, 29 de setembre, de 21.00 a 22.30h, a través del web www.goldwellondemand.com.