L’exalcalde Salvador Esteve rep la medalla de bronze dels Mossos d’Esquadra

616

L’exalcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha estat distingit pels Mossos d’Esquadra amb una medalla de bronze amb distintiu blau per la seva vocació de col·laboració amb el cos policial durant la seva etapa al capdavant de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona coincidint amb el Dia de les Esquadres. Esteve ha rebut la medalla de mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont en un acte a l’Auditori Fòrum del Centre Internacional de Barcelona.

Salvador Esteve ha assegurat que “aquesta distinció té un component de joia i d’agraïment per la col·laboració que he vaig tenir durant vint anys formant part del comitè de l’Escola de Policia en l’etapa d’alcalde i pel suport incondicional quan era a la Diputació de Barcelona”. L’exalcalde ha elogiat el paper dels cossos de seguretat: “hem d’estar al seu costat perquè és la nostra policia més propera juntament amb les policies locals”.

En la celebració del Dia de les Esquadres s’han atorgat 235 medalles i cinc plaques commemoratives a membres dels Mossos, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil en reconeixement a actuacions meritòries. L’acte ha comptat amb les intervencions del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, del conseller d’Interior, Jordi Jané, i del cap del cos dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluis Trapero.

Esteve ha estat acompanyat per la seva família, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de govern, Núria Canal, Josep Casasayas i Lluís Esteve.