L’exposició itinerant ‘Mou-te amb salut, envolta’t de seguretat’ s’instal·la tres dies a l’Hospital de Martorell

348
'Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat'
'Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat'

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Martorell i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell presenten, des d’avui dilluns i fins dimecres, l’exposició Mou-te amb salut, envolta’t de seguretat. Amb aquesta exposició itinerant la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra dona un pas endavant en la difusió i transmissió de consells de seguretat adreçats a la gent gran i també al seu entorn familiar.

L’objectiu de Mou-te amb salut, envolta’t de seguretat és captar d’una manera més gràfica l’atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d’algun delicte o patir algun accident domèstic. Així mateix, també mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.

El format àgil de l’exposició permet que sigui consultada de forma lliure i facilita molt la seva comprensió. Els continguts en matèria de seguretat són de caràcter preventiu i giren entorn a la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l’oficina bancària. En matèria de salut giren entorn de la mobilitat segura, la seguretat a la llar i telèfons d’interès davant situacions d’urgència.

Mou-te amb salut, envolta’t de seguretat ha passat per diferents espais com Centres d’Atenció Primària, centres cívics i hospitals, entre d’altres. Fins el 8 de maig la trobareu al vestíbul de l’Hospital de Martorell i completarà la setmana, dijous i divendres, al CAP de Sant Andreu de la Barca.