L’exposició sobre els cinc anys del Festival PAS incorpora les imatges d’aquesta edició

700
Inauguració exposició retrospectiva del PAS
Inauguració exposició retrospectiva del PAS

El Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna acull fins al 16 d’agost l’exposició 5 Passos. Exposició de 5 anys de PAS (2014-2018). La mostra llueix les millors imatges fotogràfiques del Pont a les Arts Sonores i, a partir d’aquest divendres, s’actualitza amb les de la present edició.

L’exposició 5 Passos és una retrospectiva de les 36 formacions que han passat pel festival del pont del Diable en les seves cinc edicions. A partir de demà, les instantànies de Freedonia, Heshima & The Soul Brothers, Aurora, Paula Valls, Dom La Nena, Annie B, Natxo Tarrés & The Wireless, i la companyia Roger Canals, artistes de l’edició 2018, penjaran també de les parets del museu per sumar-se a la memòria col·lectiva d’aquest festival consolidat que, enguany, ha comptat amb més de 8.000 espectadors.

Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, diu que la mostra “vol fer recordar a l’espectador l’evolució, els moments i les actuacions de cada certamen. Rememorar cada concert i l’emoció que ens va transmetre”. El regidor recorda que “és el tercer any que el festival s’acompanya d’una exposició relacionada amb la música a La Caserna”. Fa dos anys va ser Take it like a woman de Josep Maria Palou, amb imatges d’estrelles femenines de la cançó, i l’any passat una mostra sobre el compositor martorellenc Joan Cererols, amb motiu dels 400 anys del seu naixement.

Sergi Corral, regidor de Cultura

5 Passos. Exposició de 5 anys de PAS (2014-2018) està organitzada per la Regidoria de Cultura i comissariada per la tècnica de Museus de Martorell, Mar Camacho. A més, ha comptat amb l’edició i maquetació del dissenyador martorellenc Quim Aranda. Es pot visitar els divendres, de 18.00 a 20.00h; dissabtes, diumenges i festius, de 12.00 a 14.00h. L’entrada és gratuïta.

Àlbum fotogràfic Festival PAS 2018