L’Handbol Martorell estrenarà temporada de Segona Catalana rebent el Valldoreix

743

El primer equip del Club Handbol Martorell començarà el seu retorn a Segona Catalana d’Handbol rebent a les Instal·lacions Esportives Municipals el Valldoreix el proper 1 d’octubre. La Federació Catalana d’Handbol ha donat a conèixer aquest dijous el calendari per a la temporada 2016-2017. Els groc-i-negres han quedat enquadrats dins del grup A, que inclou rivals de les comarques barcelonines i gironines.

El primer equip del Club Handbol Martorell debutarà a la Segona Catalana el dia 1 d’octubre a les Instal·lacions Esportives Municipals rebent l’Handbol Valldoreix, un equip amb qui ja es va enfrontar el curs passat a Tercera. El primer partit a domicili de la plantilla groc-i-negra serà a la pista del Gavà, set dies més tard, i els martorellencs finalitzaran la lliga regular el 30 d’abril rebent a casa el Banyoles.

Els groc-i-negres han quedat enquadrats dins del grup A, conjuntament amb el Joventut Handbol La Llagosta, el Club Handbol Bordils C, La Salle Bonanova Atlètic, el Club Handbol Ràpid Cornellà, el CH Cardedeu, l’Unió Esportiva Sarrià, l’Handbol Banyoles B, l’Handbol AE Fornells, el Balonmano Polinyà, l’Handbol Gavà B, l’Handbol Poblenou B, el Club Handbol Valldoreix i el CEH Bcn Sants UBAE.

El primer classificat del grup A i el del grup B ascendiran, de manera automàtica, a la Primera Catalana. Els equips que acabin la competició entre la segona i la cinquena plaça (del grup A i del grup B) disputaran el playoff d’ascens. Els dos millors equips del grup A i els dos millors del grup B obtindrien la plaça a Primera Catalana. Els 5 últims equips de la taula descendiran, de manera segura, a la Tercera Catalana.