L’Handbol Martorell ha presentat els 18 equips que formen l’estructura groc-i-negra de la temporada esportiva

2216
Presentació Club Handbol Martorell
Temporada 2017-2018

Més de 200 jugadors i 18 equips del Club Handbol Martorell participen, aquesta temporada 2017-2018, en competició regular. Aquest dissabte han desfilat per la pista del Pavelló Esportiu Municipal en una jornada plena d’activitats obertes a tots els martorellencs. A la presentació hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

L’activitat ha començat a primera hora del matí amb inflables i jocs instal·lats a la plaça del pavelló. A l’interior de l’equipament i a la pista annexa s’han disputat partits en diferents categories. La intenció era fer gaudir a tothom d’un matí de diversió i d’handbol. De fet, l’entitat groc-i-negra està vivint un dels millors moments de la seva historia amb un constant creixement. Actualment compta amb més de 200 jugadors que es tradueix en 18 equips que juguen en competició regular.

La divuitena d’equips garanteixen la competició en categoria masculina i femenina amb edats que van des d’alevins fins als sèniors. A més, l’entitat compta amb l’Escola d’Handbol amb equips que representen els col·legis Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre, José Echegaray i Lola Anglada. El president de l’Handbol local, Jordi Florenza, ha donat les gràcies “a jugadors i famílies per fer funcionar el club” i ha desitjat que “en aquesta nova temporada tinguem molts èxits que, de moment, sembla que anem pel bon camí i estem molt contents dels resultats”.

Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell

L’objectiu de l’entitat és continuar fent créixer a la família de l’handbol martorellenc i fer gran aquest esport i el club. L’alcalde Xavier Fonollosa ha reconegut que fer-ho no és fàcil “perquè estar al capdavant d’una entitat no és una feina senzilla. Per això, l’obligació de l’ajuntament és donar-vos suport perquè la pràctica de l’esport té múltiples beneficis com la disciplina, el rigor, la superació individual i col·lectiva o el treball en equip”. Valors que, per Fonollosa “s’aprenen quan fas esport, a banda del benefici físic i saludable que aporta”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa ha acabat el seu parlament desitjant “molts èxits esportius i, sobretot, que us ho passeu bé” i ha recordat que a Martorell “tenim la sort de ser una de les poblacions amb més practicants d’esport federat de base de la comarca i des de l’ajuntament n’estem molt orgullosos”. En aquesta temporada hi ha uns 3.100 infants i joves que practiquen esport en diferents disciplines i categories. Aquest fet “ha obligat a l’ajuntament a cobrir les necessitats de les entitats. Per això estem construint el nou pavelló i modificarem l’actual i les IEM”, ha afegit Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Jornada d’handbol al carrer

Demà diumenge, 12 de novembre, el Club Handbol Martorell sortirà al carrer en una jornada de promoció d’aquesta disciplina esportiva. L’activitat està dirigida a nens i nenes nascuts entre el 2006 i el 2012 i es farà durant tot el matí a la plaça Pere Teixiné del barri de Torrent de Llops.