L’Handbol Martorell recorda l’expresident Daniel Ortiz a través d’un memorial

684

El Club d’Handbol Martorell va organitzar aquest dissabte el I Memorial Daniel Ortiz per retre homenatge pòstum a qui va ser jugador, entrenador i president de l’entitat. El club va convocar la totalitat dels seus equips de base i el sènior, i unes cinc-centes persones van ser-hi presents al Pavelló Esportiu Municipal. El primer equip va derrotar de manera contundent el Cornellà (33-13) en l’amistós commemoratiu.

El president de l’entitat, Jordi Florenza, va lloar la figura d’Ortiz com la d’un home que “va ser un referent que ens guiava a tots i que va activar l’handbol aquí. Tant en l’etapa de jugador com en la de president va viure algunes de les millors èpoques del club”, i va afegir que “vam creure, junt amb la família, que era bo fer aquest memorial cada any i ubicar-lo en aquestes dates de pretemporada”. Acompanyat de l’handbol base i del primer equip, Florenza va lliurar un reconeixement als familiars del difunt.

Tot seguit es va disputar el partit amistós entre el primer equip i el CHR Cornellà, que va finalitzar amb una àmplia golejada dels locals per 33-13. Després, l’entitat va lliurar els trofeus als dos equips participants. Unes cinc-centes persones van assistir a l’acte, entre les quals l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports Belén Leiva, i diversos regidors de l’equip de govern i de l’oposició, a més de molta gent vinculada a les entitats locals i treballadors municipals que van compartir molts moments amb ell.

Ortiz, vinculat a l’handbol i a l’Ajuntament
Daniel Ortiz va ser president del Club d’handbol Martorell entre els anys 1997 i 2003, convertint-se en un dels impulsors de la commemoració dels 50 anys de l’entitat i de l’edició d’un llibre dedicat a aquesta temàtica. També va ser jugador i entrenador de l’entitat groc-i-negra. Nascut a Villahermosa (Ciudad Real), Ortiz va arribar de ben jove a Martorell. A més de vincular-se a l’handbol, va convertir-se en una persona coneguda a la població en ser treballador municipal al departament d’Esports de l’Ajuntament de Martorell durant 31 anys. Ortiz va morir el passat 30 d’agost a l’edat de 52 anys, a causa d’una llarga malaltia.