L’hoquei patins fa festa grossa durant 12 hores i homenatja un dels seus impulsors a Martorell

513
12 hores hoquei patins
12 hores hoquei patins

Les Instal·lacions Esportives Municipals van acollir ahir, durant 12 hores i de manera ininterrompuda, la primera edició del torneig que va organitzar el Club Hoquei Patins Martorell. L’entitat presidida per Marta Estébanez va acomiadar el curs reunint tots els equips grocs en una cita que mai abans havien celebrat.

Després del trasllat des de la pista de l’Escola Els Convents a les IEM, el CH Patins Martorell ha vist créixer el nombre d’equips (l’escola és un equip que ha nascut aquest curs). Per això, ha volgut celebrar la primera temporada a les IEM amb un torneig de 12 hores sense parar. Cinc clubs -El CP Masquefa, el CP Castellet, el Jesús Maria i Josep,  l’Handbol Club Piera i el CH Mollerussa- van acompanyar els martorellencs en una cita on les escoles del CHP Martorell, del CP Castellet i del CP Masquefa van donar el tret de sortida.

Homenatge a una trajectòria

Des d’escola fins a sub16, els equips participants van passar per Martorell per prendre part en la primera edició de les dotze hores d’hoquei. El final de la jornada, però, tenia reservada la sorpresa grossa.

L’entrenador de l’aleví mixt de l’entitat, Josep Batlle, va rebre un homenatge per part de tot el club amb motiu de la seva retirada com a tècnic. Des dels més petits fins al conjunt sub16, acompanyats per familiars i aficionats a l’hoquei, van acomiadar Batlle de la seva tasca com a entrenador i impulsor de l’hoquei a Martorell.

12 hores hoquei
12 hores hoquei

La Festa del Patí, a la tardor

El torneig de 12 hores ha substituït enguany la Festa del Patí, que s’ha celebrat durant els últims quatre anys en la cloenda de la temporada. Aquesta festa s’ha posposat per al proper mes de setembre, quan arrenqui el curs i els equips encara estiguin en procés de captació de jugadors i jugadores. És previst que aquesta festa no se celebri a la pista d’Els Convents, sinó que es faci en una plaça propera a les IEM i que pugui encabir practicants d’hoquei sobre patins.