L’Hospital de Martorell premia els professionals jubilats i de 25 anys d’antiguitat

619

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha reconegut una vintena de professionals que han arribat als 25 anys d’antiguitat o bé s’han jubilat del centre. Ho ha fet l’alcalde de Martorell i president de la Fundació en un acte al mateix equipament acompanyat del director de l’Hospital, Manuel Álvarez del Castillo.

Fonollosa explica que “és un reconeixement a la dedicació i entrega d’un seguit de professionals que arriben a la seva jubilació o compleixen 25 anys d’antiguitat. És un acte emotiu i un incentiu personal i col·lectiu perquè tothom se senti partícep de la tasca social que fa l’Hospital a Martorell”.

Les distincions

Els professionals que han rebut el reconeixement han estat Agustina España García (auxiliar d’infermeria de l’àrea ambulatòria), Núria Bascuñana Pérez (llevadora de l’àrea sales de part) i Francesc Xavier Mansanet Martínez (metge del servei de cardiologia), per jubilació.

Els professionals amb 25 anys d’antiguitat han estat Maria Teresa Albert Santiago (administrativa de l’àrea de facturació), Juana Andreu López (gerocultora de la residència), Núria Bascuñana Pérez (llevadora de l’àrea sales de parts), Maria José Calvo López (auxiliar d’infermeria a l’àrea ambulatòria), Àngels Campmany Camp (infermer de l’àrea quirúrgica i obscètrica), Maria Isabel Del Rincón Jiménez (auxiliar d’infermeria de l’àrea quirúrgica i obstètrica), Mònica Gómez Gonzàlez (auxiliar d’infermeria de l’àrea quirúrgica), Eva María Jaén González (auxiliar d’infermeria de l’àrea d’hospitalització), José Márquez Alburquerque (oficial administratiu del servei de manteniment), Asunción Menchen del Cerro (cap de grup administratiu de l’àrea gabinet tècnic), Joaquín Otero Xanco (metge del servei de cirurgia), Agnes Paez Cot (llevadora de l’àrea sales de parts), Fe Pin Fernández (infermera de l’àrea de quirúrgica), Alfons Príncep Calpe (metge del servei de traumatologia), Concepción Tarrazona Gorrera (bugadera) i Gloria Yébenes Benítez (gerocultora de la residència).

En acabar l’acte, l’alcalde Fonollosa i el director Álvarez del Castillo van desitjar bones festes a tots els assistents.