L’hospital programa actes pel Dia Mundial de la Lactància Materna d’avui a dissabte

592

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i És Salut Pública organitzen, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, la Generalitat de Catalunya i d’altres institucions i entitats del Baix Llobregat Nord, la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Es tracta d’un seguit d’actes iniciats dissabte passat a Olesa que es realitzen també a Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Abrera i Gelida, a més de Martorell. A la nostra població s’han programat tallers, xerrades, actuacions musicals i el lliurament de premis del II Concurs de Fotografia de l’Hospital, i es clourà la Setmana el dissabte vinent.

Un taller de música per a nadons ha engegat aquest dimarts al matí el gruix d’actes que es celebren a Martorell dins la Setmana de la Lactància Materna. Les activitats continuaran dimecres amb un taller de mocadors i porteo (11.00h) i la xerrada I als 6 mesos, què li dono? Lactància materna i introducció de nous aliments (18.00h), a la sala polivalent de l’hospital. En el mateix escenari, dijous hi haurà el Compartim l’experiència de donar el pit (11.00h) i la xerrada En quina posició han de dormir els nadons? (18.00h). Divendres, les activitats canviaran d’escenari: al matí (11.00h) l’activitat de compartir amb els fills i estimular a través del joc es realitzarà a l’aula Discere del carrer de Lloselles número 66, mentre que el taller de massatge infantil (17.30h) l’albergarà la llar d’infants Les Torretes.

El final de les activitats, dissabte a Martorell
La Setmana clourà dissabte 8 d’octubre al matí al Centre Cultural amb una jornada matinal que constarà de la xerrada El poder de les carícies (11.30h), el lliurament de premis del II Concurs de Fotografia de l’Hospital de Martorell (12.30h) i l’actuació musical de Music Choir and Big Band, Agora International School Barcelona, a partir de les 13.00h.