L’Hospital Sagrat Cor, Premi Avedis Donabedian a l’Excel·lència en Qualitat en Atenció Sociosanitària

440

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell ha rebut el Premi Avedis Donabedian a l’Excel·lència del pla de Qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència. Un guardó, patrocinat per la Fundació Unió Catalana d’Hospitals, que té com a objectiu reconèixer la tasca d’aquelles institucions que ofereixen Atenció Sociosanitària a les persones amb dependència, i que desenvolupen activitats per millorar la qualitat assistencial.

La cerimònia de lliurament, que va tenir lloc el 9 de gener al Palau de la Música Catalana, va ser presidida per la ministra de Sanitat, María Luisa Carcedo, i pel vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Va comptar amb la presència de diferents directius de Germanes Hospitalàries. El gerent de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, José Maria Peña, va ser l’encarregat de recollir el guardó.

La Fundació Avedis Donabedian, en col·laboració amb una sèrie de patrocinadors, va crear l’any 1989 els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat en institucions sanitàries, amb l’objectiu de reconèixer aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

Aquests premis estan dirigits a institucions que compten amb un pla de qualitat com a camí cap a l’excel·lència, i que poden demostrar els resultats aconseguits en termes de millora d’assistència i satisfacció dels usuaris.