L’Hospitalet i Almeda guanyen les finals del XV Torneig Vila de Martorell de Bàsquet

402

El CB L’Hospitalet en categoria masculina i el Básket Almeda en femenina s’ha proclamat campions del XV Torneig de Nadal Vila de Martorell de Bàsquet Cadet organitzat aquest cap de setmana pel Club Bàsquet Martorell al Pavelló. Els riberencs han superat la Unió Manresana, i les cornellanenques s’han imposat al Bàsquet Femení Sant Adrià. El president del CB Martorell s’ha mostrat molt satisfet de poder tornar a comptar amb una alta participació d’equips en aquestes dates.

En categoria masculina, l’equip hospitalenc ha superat per 70-61 la Unió Manresana en una final que enfrontava els dos darrers campions del torneig, revalidant el títol assolit l’any passat. Els riberencs han començat a marcar diferències en els dos darrers quarts, després que al descans s’hi arribés amb un ajustat 32-31, i no han patit en els darrers instants per certificar la victòria.

Pel que fa a les noies, s’ha repetit la final de l’any passat entre cornellanenques i adrianenques, però aquest cop el triomf ha estat per les primeres, després de perdre les dues anteriors finals. El resultat final ha estat de 58 a 49 (33-31 al descans).

Vint-i-dos partits i catorze equips participants
L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el president del club, Miquel Fusalba, han presidit el lliurament de premis, en el qual també han lliurat els trofeus la regidora d’esports Belén Leiva, la de Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera i el de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies Lluís Amat. Ha estat el punt final d’un certamen que ha comptat amb 14 equips participants -8 de masculins i 6 de femenins- i que ha permès veure 22 partits entre dissabte i diumenge al Pavelló.

El president del club, Miquel Fusalba, ha destacat que “hem vist un bon bàsquet i tot ha funcionat sobre el que havíem previst. No hi ha hagut cap lesionat, els clubs han tornat a respondre en dates tan complicades, han quedat contents i amb ganes de repetir”. Els cadets masculí i el femení del CB Martorell no han pogut superar la fase prèvia, però Fusalba ha destacat que “al marge dels resultats, la participació dels nostres és una gran oportunitat d’enfrontar-se a rivals d’un nivell molt superior dins el bàsquet cadet a Catalunya”.