L’humor surrealista d’en Peyu arriba al Centre Cultural el proper dilluns de Fira de Primavera

362

En Peyu s’atreveix amb Planeta I-Neptú, una dosi més de surrealisme per donar un tomb al format convencional de monòleg. L’humorista presentarà el proper dilluns 25 d’abril, a les 19.00h, al Centre Cultural un espectacle purament teatral, amb una posada en escena atrevida i un contingut explosiu.

Un home descobreix, després d’unes anàlisis, que és extraterrestre, amb aquest punt de partida arrenca Planeta I-Neptú, el nou espectacle d’en Peyu. L’humorista de la Gleva fa un pas endavant del monòleg cap al teatre, després d’haver triomfat durant tres anys amb el monòleg Jo tinc un amic que…

El plantejament del muntatge, des d’un individu que ha estat humà i que de cop adquireix una nova condició d’extraterrestre, permet a en Peyu parlar del comportament dels humans des d’un punt de vista diferent: com som i com podríem ser, quins són els nostres vicis i en què ens equivoquem.

L’espectacle és el resultat del reflex de dues característiques de la situació actual que estem vivint, una crítica al maltractament continu que pateix la cultura en aquest país. Però el gruix principal d’aquesta obra de teatre és la paròdia del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre.

En Peyu ens explicarà anècdotes i situacions quotidianes de quan era humà, que vistes des del punt de vista d’una persona que ja no viu a la Terra li costa d’entendre, però que el públic identificarà fàcilment, s’hi veurà reflectit i li provocarà la rialla.

Entrades

Entrada anticipada 10 euros, a taquilla 12 euros. Venda anticipada d’entrades del 13 al 22 d’abril a la Llibreria Miró (carrer de Francesc Santacana 12) i al forn de pa Cafeteria Coco (carrer del Doctor Trueta, 1).També a ticketea (www.ticketea.com). Venda d’entrades a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.