L’ICL Manresa s’imposa a l’Iberostar Tenerife en una jornada inèdita al Pavelló Esportiu

370

L’ICL Manresa, equip amb qui el Club Bàsquet Martorell té un acord de vinculació des de la temporada 2015-2016, va guanyar ahir (85-84) en el cinquè partit amistós de la pretemporada. Els d’Ibon Navarro van segellar el triomf després d’un parcial de 5-0 als darrers 30 segons. La igualtat, però, va marcar els 40 minuts del partit, i és que cap dels dos equips va aconseguir allunyar-se a l’electrònic amb una renda prou ampla.

Dos dels jugadors que militen al primer equip del Club Bàsquet Martorell, Guillem Jou i Jordan Sahko, van ser inclosos per Navarro a la llista de 12 jugadors per al partit contra els canaris, tot i que Sahko no va disputar cap minut. Jou, de la seva banda, va comptar amb dues aparicions curtes: al final del segon quart, abans del descans, i tot just abans de cloure el tercer període. Amb tot, el de Llagostera va jugar 1’07 i va aconseguir una recuperació de pilota per a l’ICL Manresa.

Al partit entre els manresans i l’Iberostar Tenerife van assistir unes 250 persones, que van omplir la graderia del Pavelló Esportiu Municipal de color vermell. Cita històrica la viscuda ahir, i és que mai abans l’ACB, la màxima lliga del bàsquet estatal, havia fet parada a Martorell. Aquest partit està emmarcat dins dels actes de celebració del 40è aniversari del CB Martorell. La regidora d’Esports, Belén Leiva, va presenciar l’enfrontament entre catalans i canaris.