L’Institut Joan Oró participa de sessions de sensibilització a l’emprenedoria al Molí Empresa

391
Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró al Molí Empresa
Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró al Molí Empresa

Un total de 123 alumnes de primer i segon curs dels cicles formatius de Grau Mitjà d’Activitats Comercials i de Gestió Administrativa de l’Institut Joan Oró de Martorell, han participat aquesta setmana en sessions d’emprenedoria al Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica. L’activitat ha format part de les Jornades Tecnològiques que organitza l’institut.

La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles, i la tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, han estat les encarregades d’impartir les quatre sessions sobre emprenedoria i creativitat als alumnes amb l’objectiu que prenguin consciència dels valors d’emprendre com una altra possibilitat per al seu futur laboral.

En aquestes sessions han comptat amb la intervenció de dos emprenedors Viver d’empreses del Molí Empresa: Marc Obiols de l’empresa Obisual Media, ubicada al despatx número 8, i Alberto Dominguez d’ADP Solutions del despatx número 9. Ambdós han donat testimoni sobre el seu recorregut emprenedor. Els alumnes també han fet una dinàmica de grup per treballar amb les idees i aconseguir opcions de projectes creatius.

Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró

Les sessions d’emprenedoria al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner estan incloses dins les Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró, promogudes pels departaments de Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Durant les jornades, els estudiants gaudeixen d’un seguit d’activitats, tallers, xerrades i sortides, enfocades a l’ampliació i consolidació dels coneixements impartits pel professorat del centre.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol promoure l’acció emprenedora al municipi, col·laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant els emprenedors des de diferents àmbits.