Lliurats els sis premis d’un participatiu VIIIè Concurs de Receptes Saludables Martorell

383

Els sis guanyadors del VIII Concurs de Receptes Saludables Martorell han rebut aquest diumenge al migdia els seus premis en el marc de la celebració del Daltabaix. Gerard Carbó, Romaissa El Kellouti, David Almazán, Leire Campillo i Aniol Carceller han guanyat els premis individuals, mentre l’Escola José Echegaray ha rebut el guardó com a centre d’ensenyament amb més participació. Els regidors de l’Ajuntament de Martorell Míriam Riera i Lluís Amat han lliurat els premis.

El concurs forma part de l’aposta municipal per promoure una alimentació saludable als infants i a les seves famílies a través dels centres d’ensenyament. Enguany arribava a la VIIIa edició i ha registrat una participació de 55 receptes, de les quals el jurat ha concedit sis premis, cinc d’ells individuals i un per a l’escola amb més participació.

Els premiats
El guanyador de la categoria escolar P3 a P5 d’Educació Infantil ha estat Gerard Carbó Martínez, de l’escola Vicente Aleixandre, amb la recepta Macedònia de fruita fresca amb galetes i mel. El premi de 1er a 3er d’Educació Primària ha recalat en Romaissa El Kellouti, de l’Escola José Echegaray, per la seva Sopa de verdura. En la categoria de 4t a 6è d’Educació Primària ha guanyat David Almazán Sánchez, de l’Escola Lola Anglada, i els seus Farcellets de pollastre amb porro i poma. El premi a la recepta amb la millor presentació ha estat per Leire Campillo Cuenca, de l’Escola Mercè Rodoreda, i les seves Tortitas de aceite de oliva virgen extra, i el guardó a la recepta més original se l’ha endut Aniol Carceller Morón, de l’Escola Lola Anglada, amb El meu super batut.

Els regidors de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies Lluís Amat i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera han estat els encarregats de lliurar els premis. Aquests consisteixen en un dinar saludable per a la unitat familiar als restaurants martorellencs Les Vinyes, Aqqua, Taps i tapes, Va de gla i La taperia respectivament, la visita a un celler i la publicació de la recepta com a document adjunt en aquesta notícia del web municipal.

Perelló guanya el I Concurs de cartells del Daltabaix
Durant el lliurament, fet a la plaça de les Cultures, també s’ha entregat el premi del I Concurs de cartells Daltabaix, que ha recalat en Gisela Perelló. La martorellenca obté un premi de 150 euros. Els cartells participants han estat exposats aquests dies al vestíbul del Centre Cultural.