Lluïda presentació del Club Handbol Martorell al pavelló esportiu municipal

526

El Club Handbol Martorell ha fet la presentació dels seus 18 equips en competició en una espectacular escenificació al pavelló esportiu municipal. Prop de dos-cents jugadors de l’entitat han desfilat per la pista on no hi ha faltat una pantalla gegant, llums, música, cheerleaders i confeti que han servit per posar de manifest el bon moment que atravessa el club. L’alcalde Xavier Fonollosa ha agraït públicament la tasca del president del CH Martorell, Jordi Florenza.

Els equips de l’escola del CH Martorell -des de la categoria benjamí fins a infantil- i de cadet fins a sènior. Prop de dos-cents jugadors practiquen handbol en competició a Martorell. La presentació, a càrrec de Ramon Medina d’EsportMusic, ha estat espectacular. Els jugadors han sortit un per un i el públic ho ha seguit amb una fotografia de cadascú en una pantalla. No hi ha faltat música, llums i confeti.

Amb tots els equips a la pista, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha dit que “és una bona notícia per Martorell que l’handbol creixi en nombre de practicants perquè consolida l’esport de base amb més de 2.500 joves. Des de l’Ajuntament seguirem estant al costat de les entitats, millorant els equipaments i afavorint la pràctica esportiva”.

Fonollosa ha afegit que “Florenza és l’alma màter d’aquest club. És el president, jugador i capità del primer equip, entrenador de dos equips i persones com ell, com la seva junta, són un exemple per comprovar que l’esport de Martorell és viu”. L’alcalde ha estat acompanyat per la regidora d’Esports, Belén Leiva. També hi han assistit regidors de l’oposició.

Dos nous equips

Aquesta temporada 2015-16 l’entitat ha crescut amb dos equips nous: el sènior B masculí i el sènior femení. A més reforça el paper de l’escola amb equips a les escoles Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre i Juan Ramon Jiménez.

El president del CH Martorell, Jordi Florenza ha explicat que “som més que una família, passen moltes estones junts durant la setmana amb els jugadors i els pares. I la presentació és una festa perquè la gaudeixi tothom i que tothom se senti partícep de l’handbol”. Florenza ha agraït les paraules de l’alcalde: “li estic molt agraït a les seves paraules, no m’ho esperava, tot i que la feina al CH Martorell és de tots”.

En acabar la presentació, s’ha disputat el partit del primer equip del CH Martorell davant el BM Pau Casals corresponent a la sisena jornada de Tercera Catalana Preferent.