Lluís Casanova debutarà aquest dissabte en el Campionat d’Espanya de pista coberta

1026

Lluís Casanova, corredor del Martorell Atlètic Club, debutarà aquest dissabte a València en un Campionat d’Espanya. El martorellenc tancarà la temporada de pista coberta en la darrera cita de l’any a la prova dels 400 metres llisos. Casanova, atleta d’edat júnior, va aconseguir la marca mínima per ser presenta a l’estatal el passat 21 de gener, en un control disputat a Sabadell. El precedent en la última prova de pista coberta per a Casanova va ser la cursa del Campionat de Catalunya, en què va proclamar-se sotscampió i va embutxacar-se la medalla de plata, amb un temps de 51:07.

Després de superar la seva millor marca en el control a Sabadell, el Campionat de Catalunya va convertir-se en la primera gran fita per al martorellenc aquest curs, en què va pulveritzar la seva millor marca i va establir, a més, un nou rècord al Martorell Atlètic Club. La plata és el premi a la primera prova de la temporada de pista coberta.

Primera participació a l’estatal
A València, Casanova serà un dels 24 millors atletes de l’estat en la seva categoria i en la prova dels 400 metres lliures, la prova estrella del corredor del MAC. Aquest serà el debut del martorellenc en una cita estatal. Des de fa dos anys, Casanova ha assolit temps propers a les mínimes per ser-hi present, però el curs passat, les lesions van privar el martorellenc de poder participar-hi. Enguany serà el debut de Casanova, qui afirma sentir-se “molt content, amb molta il·lusió” de provar sort a València.

La competició toindrà lloc el proper dissabte 4 de març a les pistes del Velòdrom Luis Puig, a València. En aquest campionat es d¡isputaran, a més, les proves de 60, 200, 800, 1500 i 3000 metres lliures, així com els 60 metres lliures, el salt d’alçada, el salt de llargada, el salt amb perxa, el triple salt, el llançament de pes i l’Heptathlon, en categoria masculina i femenina. Casanova tancarà amb el campionat d’Espanya la temporada de pista coberta i ja es prepara per la temporada a l’aire lliure.