Llum verda a la música, el teatre i la diversió infantil a la Festa Major malgrat la pluja

508

La pràctica totalitat de les activitats programades en el segon dia de Festa Major d’aquest dissabte van poder celebrar-se malgrat les pluges que, durant alguns moments de la tarda i del vespre, van fer la guitza. A la nit, el Tour Los 40 Principales va apropar al Vilarfesta unes 1.500 persones. Les activitats infantils del Refresca’t i balla van poblar d’infants i de famílies senceres el passeig de Catalunya.

El segon dia de la Festa Major es va encetar amb les visites als museus Vicenç Ros i l’Enrajolada, la missa solemne en honor a la patrona de Martorell i el concert-vermut en homenatge al cantautor Ovidi Montllor a càrrec d’Arturo Gaya, Paco Prieto i Kike Pellicer. Més de dues-centes persones no se’l van perdre a la plaça de l’Església.

La tarda de dissabte oferia múltiples opcions per al públic infantil amb el Refresca’t i balla al passeig de Catalunya, una festa de jocs amb aigua en que s’hi va afegir el cel, aportant alguns ruixats que van interrompre l’activitat per uns moments. Els tres dracs gegant de la companyia Efímer van voltar pel passeig i van despertar una gran curiositat entre els més petits. Els Esplais d’Avis de Martorell van oferir orxata, però la pluja va provocar la suspensió de la ballada de sardanes.

Pel que fa a les activitats de nit, el Tributo a Pepe Rubianes va aplegar 200 espectadors a l’interior del teatre d’El Progrés. A l’espai exterior del Vilarfesta van actuar les formacions locals Smooth i Arnau Cintas & The Socks Shop. Després, el Cinema a la Fresca -amb la projecció de la pel·lícula Els pingüins de Madagascar-, va reunir unes 350 persones.

El punt culminant van ser les actuacions nocturnes al carrer de Josep Vilar. Primer, amb Mike Lorian, guanyador del darrer Concurs de Dj’s de Ràdio Martorell, i posteriorment amb la Festa de El Tour 40 Principales, amb Ernest Codina i Víctor de La Torre punxant fins la matinada davant més de 1.500 persones.